Den ultimative managerfest

Advarsel: Denne artikel kan ændre den måde I laver gruppespil på. Det er manager-fejring på det allerhøjeste niveau – og hvis du kan toppe den her, så er der bare at sige bravour.

Når gruppespillet er overstået og regnskabet med vennerne skal gøres op, så er det, at det rigtigt sjove begynder. Vi har fået et indblik i en manager-gruppe, som tager fejringen ekstra seriøst – og holder den nok ultimative managerfest efter hvert spil.

Det her er historien om Mike Rasmussen og hans manager venner.

Bygget på sønderjyske rødder

Foto: Mike Rasmussen

De lærte hinanden at kende i folkeskolen og på fodboldbanerne rundt omkring i Sønderjylland. Sidenhen kom der kollegaer og andre venner til. Fra første managerspil-gruppe i 2006 og frem til i dag er gruppen vokset til ca. 25 mand, der spiller fast med i managerspil på Holdet.dk.

De voksne herrer, som i gennemsnit er omkring de 30 år, nøjes dog ikke bare om at dyste i managerspil. De gør det til en dyd at fejre vinderen, fællesskabet og hinanden.

Men inden slutstillingen i et gruppespil blev fejret med temafester, vandrepokaler og diverse indlagte dyster, så stod det dog trægt til med at få festerne stablet på benene.

Folk glemte hvem der vandt og hvad de havde lovet hinanden. Men i 2010 tog Mike Rasmussen teten og lagde rammerne til den måske festligste gruppe på Holdet.dk.

En festlig anledning

“Vi skrev alle mands navn i en skål, kastede dem op i luften – og det navn der blev grebet blev vores første koordinator” – fortæller Mike Rasmussen om hvordan gruppe-fejringerne startede.

Tjansen som gruppe-koordinatoren går derefter på omgang, og den udpegede har basalt set to opgaver. Han skal til hvert spil finde på et tema og lave en indkøbs og opgave-liste til festen.

Vinder af Cup & Community Shield

Mike Rasmussen og de andre gutter er faste deltagere af Premier Manager, så hvad er mere oplagt end et Premier League fan-tema til næste fest.

“Den der bliver nummer ét skal være udklædt som Man City fan og have noget merchandise på fra dem, nr. to skal være Man United fan, nr. tre Tottenham-fan osv. Afhængig af hvor man ender i managerspillet skal man så klæde sig ud, som det tilsvarende hold fra den rigtige liga-stilling”.

Til info kan vi oplyse, at nummer 12 skal være klædt ud som Bournemouth-fan…

Men manager-placeringen bestemmer ikke kun udklædningen. Der følger også lidt arbejde med.

“De tre bedste i gruppen slipper som regel for at skulle bidrage, men så fordeles fest-opgaverne ellers nedefter. Én skal have snacks med, en anden laver mad og nogle køber øl og spiritus. Sidstepladsen får så æren af at lægge hus til festen”- uddyber Mike Rasmussen.

Af de lidt mere kuriøse opgaver byder den kommende managerspil-fest på:

  • Ham der ender på Liverpools plads skal levere to timers Beatles playliste til festen.
  • Ham der ender på West Ham’s plads skal levere sæbebobler til festen.
  • Ham der ender på Newcastle’s plads skal levere en box med Newcastle Brown Ale.

8 pokaler i spil

Til enhver fest høre selvfølgelig også en kåring. Men hos PL Manager, som gruppen hedder på Holdet.dk, er der hele otte pokaler, der skal deles ud i løbet af aftenen.

Der uddeles tre store pokaler: Liga, Cup og Community Shield (hvor vinderen af liga og cuppen mødes i en direkte duel i 1. runde af næste spil). Alle disse pokaler bliver indgraveret med vinderens navn og tæller med i legende-regnskabet.

Derudover overrækkes også et trofæ for følgende fem – mindre – dyster:

  • Flest Bedste runder
  • Flest Dårligste runder
  • Flest spring i tabellen
  • Mest brugt i transfers
  • Højeste point i bedste runde

Som enhver seriøs manager-gruppe, så er der selvfølgelig også en hall of fame (og shame), som der kæmpes bravt for at få en plads på (eller undgå) – samt et legends leaderboard. 

Regnskabet fra PL Manager gruppen. Tabel: Mike Rasmussen

Efter sommerferien står den på Premier League manager tema-fest, men ellers har de bl.a. været forbi Hawaii, afterski og udklædnings- temaer. Så hvad der venter efter VM Manager ved kun koordinatoren, men det lyder til at kunne blive rigtig sjovt.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *