Ferrari-feber i Monza: Kan Leclerc køre sig på podiet?

Vi går fra et land med mange Formel 1-fans til det land, hvor fansene måske er de mest passionerede. Der er i hvert fald få steder, hvor man oplever den samme atmosfære som på Monza.

Vi ankommer til Italien efter en flot præstation af Leclerc, som overraskende nok kom på podiet. Forventningerne fra de italienske fans er derfor tårnhøje denne uge. Personligt ville jeg dog være forsigtig med at skrue op for forventningerne til Ferrari, da McLaren stadig ser ud til at være det stærkeste hold, og Red Bulls høje fart nok også vil spille en afgørende rolle.

Hvad skete der for Mercedes i Zandvoort?

En blanding af dårlig kvalifikation og grid-straf, samt et fejlsats på strategien, gør, at det er en weekend, som Mercedes hurtigt vil glemme. 

Det er bedst bare at komme videre til næste grand prix. Jeg tror dog ikke, at Mercedes fart er forsvundet. Det kunne ses på Hamilton, der alligevel forholdsvis nemt kørte sin racer op igennem feltet efter at være startet som nr. 12.

Ændringer hos Williams

Jeg vil ikke sige, det var forventet, men efter mange dårlige weekender i år har Sargeant brugt alt sit held op og er blevet skiftet ud hos Williams. Han erstattes af deres akademikører fra Formel 2, Franco Colapinto. Dette er dog kun for de næste ni løb, da Sainz netop har skrevet kontrakt med Williams. Nu er det op til den unge argentiner at vise, hvad han kan mod verdens bedste kørere – og hvad han kan præstere i Motor Manager.

4 tips til runden

Must-have
McLaren MCL38
McLaren
10.396.000
vs.

Selvom de ofte laver fejl i strategien, er det nødvendigt at have McLaren-bilen. De er så meget billigere end Red Bull – og så har simpelthen den hurtigste bil i feltet pt., så de slår også alternativerne Ferrari og Mercedes. Der er langt ned til de andre konstruktør-teams.

Kaptajnen
Lando Norris
McLaren
11.720.000
vs.

Ja, så vandt han stort igen… Derfor er vi tilbage til Norris som kaptajn. Selvom starten sjældent er god for ham, mener jeg, at selv med en dårlig start igen, er McLaren bare så meget bedre lige nu, specielt efter opgraderingerne. Han må være det klare valg.

Den frække
Sergio Perez
Red Bull Racing
11.231.000
vs.

Dette tip virker måske underligt, da Perez har været under niveau hele sæsonen, men vi går nu ind i en periode med baner, hvor Perez historisk set har vist, at han kan følge med. Med den lave popularitet kan han være et spændende valg.

Satset
Franco Colapinto
Williams
3.000.000
vs.

Den nye mand i Formel 1 kommer ind på et team, der lige har fået en masse opgraderinger på bilen. Set over de sidste par sæsoner er Williams stærke på baner med høj topfart. Desuden får han lov til at starte på en af de nemmeste baner. Til kun 3 millioner synes jeg bestemt, det er et sats værd, hvis man allerede er lidt bagud i vennegruppen.

Top 3: køb
Handel lukker om:
19
1. Ferrari SF-24
Ferrari
11.020.000
19
2. Charles Leclerc
Ferrari
11.871.000
16
3. Alexander Albon
Williams
5.322.000
-18
1. Mercedes W15 E
Mercedes
11.170.000
-10
2. Nico Hulkenberg
Haas
4.702.000
-10
3. Lewis Hamilton
Mercedes
12.391.000
Skift ud
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *