Hesten løber hurtigt i Texas

Ferrari kørte fra konkurrenterne i Austin, men er det værd at investere i italienerne til 20. Runde, hvor feltet skal sydpå til Mexico. Hør vores Formel 1 eksperts fire tips i Motor Manager.

Austin, Texas lagde asfalt til første løb efter pausen – og vi blev ikke skuffede. Fra sprinten om fredagen til de sidste omgange om søndagen, var der hele tiden noget spændende at følge med i. 

Især bemærkelsesværdigt var det, at Ferrari var de klart hurtigste målt på race performance gennem hele weekenden. Det italienske mandskab var nemlig et af de få teams, der ikke havde nogle opgraderinger til dette løb

Nyt sammenstød mellem mesterskabs-konkurrenterne 

Selvom Ferrari sikrede sig sejren i Texas, blev vi ikke snydt for en intens kamp mellem Norris og Verstappen. Både i starten ned mod sving ét og senere i løbet kæmpede de hjul om hjul. Desværre viser denne weekend også, at Norris måske ikke helt er klar til at vinde mesterskabet endnu. At falde fra pole position til 4. pladsen er simpelthen ikke godt nok, hvis man vil slå Verstappen.

Her er tre kører og én konstruktør, som jeg har i kikkerten til 20.. Runde af Motor Manager 2024.

4 tips til runden

Best value
Nico Hulkenberg
Haas
4.950.000
vs.

Det ser ud til, at Haas har fået nogle gode opgraderinger på bilen, og vi ved, hvor stærk Hülkenberg kan være om lørdagen. Spørgsmålet er blot, om han kan holde eller forbedre sin position i løbet. Et godt køb.

Kaptajnen
Charles Leclerc
Ferrari
12.321.000
vs.

Med Leclercs nuværende form er han efter min mening det oplagte valg som kaptajn fremover. Norris ser ikke ud til at have det, der skal til for at vinde mesterskabet, og hvis der skulle ske noget mellem Max og Norris, står Leclerc altid klar til at udnytte situationen og få det bedste resultat. Jeg mener også, at han er favorit til pole positionen.

Must have
Ferrari SF-24
Ferrari
11.456.000
vs.

Selvom det er uvist, hvor stærk Ferraris bil vil være fremover, da vi kun har set dem dominere i ét løb, og da Mexico-banen kan give udfordringer, synes jeg, at Ferraris performance i sidste weekend gør det værd at få dem med på holdet.

Den billige
Franco Colapinto
Williams
3.363.000
vs.

Endnu et fremragende resultat fra den unge argentiner, som jeg bestemt mener er et fantastisk valg som enabler på dit hold, hvis du vil få råd til dyrere profiler. Han er endnu ikke sluttet uden for top 12 – et super godt og billigt valg.

Top 3: køb
Handel lukker om:
34
1. Ferrari SF-24
Ferrari
11.456.000
26
2. Charles Leclerc
Ferrari
12.321.000
23
3. Carlos Sainz
Ferrari
10.656.000
-28
1. Mercedes W15 E
Mercedes
11.467.000
-24
2. George Russell
Mercedes
11.090.000
-20
3. Alexander Albon
Williams
5.333.000
Skift ud
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *