8 mål i to kampe – Skal der fyldes op med FCN?

Der ses tilbage på Randers’ skuffende kamp mod Lyngby og Tonni Adamsen og Mathias Jørgensens målløse kampe i runde 11. I Managerklinikken er det store spørgsmål om Patrick Mortensen og hans holdkammerater skal sælges? Og skal FCN handles ind?

I manager-podcasten ser de også nærmere på hvem man bør købe fra FCK og om Randers skal beholdes.

Klubhuset og Ekstra Bladets manager-ekspert Frederik Ingemann ser tilbage på 11. runde af Super Manager, hvor FCN og BIF stod for de største præstationer.

Er du ikke helt opdateret på, hvad der skete i 11. runde, eller vil du gerne høre, om du med rette kan føle dig uheldig efter runden, så lyt til Klubhusets Super Manager podcastoptakt til runde 12.

Rundeanbefalingerne

Der bliver også kigget fremad mod den forestående runde i Super Manager, hvor Klubhuset kommer med forslag til det bedste budgetkøb, valuekøb og luksuskøb til runden.

Budgetkøbet: spilleren der maksimalt koster 3,5 mio (4,0 for målmænd) og meget gerne lavere, så han kan være med til at frigøre penge til de store profiler i Superligaen.

Valuekøbet: spilleren der til prisen er et rigtig godt køb. Med andre ord; “ham her burde nok have kostet noget mere”.

Luksuskøbet: Spilleren som er dyr, men som på trods af det dyre prisskilt kan vise sig at blive en fantastisk investering.

Til 11. runde af Super Manager ser Klubhuset særlig værdi i disse spillere. Lyt med i podcasten for at høre de øvrige anbefalinger i podcasten.

Budgetkøbet
Lucas Høgsberg
FC Nordsjælland
2.195.000
vs. Silkeborg IF

Er pengene små kan FCNs midterforsvarer Lucas Høgsberg være en glimrende enabler. Han er startet inde i FCNs seneste to kampe, hvor det er blevet til to 4-1 sejre til nordsjællænderne.

Valuekøbet
Magnus Westergaard
Viborg FF
4.159.000
vs. Lyngby BK

Viborgs Magnus Westergaard har i den grad fundet topformen i de seneste runder. I runde 9 lavede han to assists, i runde 10 scorede han og det gjorde han sørme også i runde 11. Det er således en brandvarm Viborg spiller, der går ind til de to næste runder mod Lyngby og Sønderjyske.

Luksuskøbet
Marcus Ingvartsen
FC Nordsjælland
7.050.000
vs. Silkeborg IF

5 mål er det blevet til for Marcus Ingvartsen i de førte 11 runder af Superligaen, men de 3 af dem er kommet på de sidste 2 runder. I de næste 3 kampe venter SIF, Randers og Viborg og særligt kampen mod SIF er attraktiv, da derbyet “El Plastico” altid byder på mange mål og ligger på et snit på over 3,5 mål pr. kamp.

Podcast-emnerne til runde 12

FCK er rundens største favorit, når de fredag aften åbner runden imod Vejle, men hvilke FCK’ere er pengene værd? FCN har vundet 4-1 i de to seneste kampe, og skal nu hjemme i EL PLASTICO møde Silkeborg – et opgør der altid byder på mål. Men hvem fra FCN er egentlig værd at investere i?

Og så er der Viborg, der har det bedste program i de kommende par runder – men har de spillere der er interessante nok til at få en anbefaling i Klubhuset?

Anbefalingerne til runden starter fra tidskode 34:09.

Manager-klinikken

Klubhuset ser hver runde nærmere på lytternes managerhold i manager-klinikken. I denne uge ser Klubhuset igen nærmere på AGF – skal de ud – og i særdeleshed; SKAL PATRICK MORTENSEN smides af ens managerhold? Og hvad med FCM? Og ikke mindst Randers der skuffede fælt med 1-1 mod Lyngby. Hvem der skal ind har Ekstra Bladet ekspert Frederik Ingemann nogle gode bud på.

Podcasten til Super Manager

For flere anbefalinger til Super Manager, så tag og lyt til podcasten og hør hvem Klubhuset anbefaler. Du kan høre podcasten her:

 

Top 3: køb
Handel lukker om:
783
1. Marcus Ingvartsen
FC Nordsjælland
7.050.000
448
2. Joel Andersson
FC Midtjylland
3.764.000
442
3. Andreas Cornelius
FC København
5.721.000
-1522
1. Ousmane Diao
FC Midtjylland
3.785.000
-606
2. Patrick Mortensen
AGF
7.757.000
-521
3. Mathias Kvistgaarden
Brøndby IF
8.450.000
Skift ud

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
1 kommentar
  • Ken15. oktober 2024 kl. 18:20

    Diao har ikke karantæne mod sønderjyske.. den er omstødt. Vh Ken

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *