AaBs 7 gode runder og ustoppelige Tonni

Der resterer 8 runder af Super Manager 2024 efterår, og nu starter AaBs gode kampprogram omsider. I de næste 7 runder er AaBs sværeste kampe ude mod Silkeborg og hjemme mod Randers.

I manager-podcasten ser de også nærmere på FCK igen og stiller spørgsmålet: “Er AGF ikke længere et must?”.

Klubhuset og Ekstra Bladets manager-ekspert Frederik Ingemann ser tilbage på 9. runde af Super Manager, hvor det var sparsomt med sejrene til de populære managerhold.

Er du ikke helt opdateret på, hvad der skete i 9. runde, eller vil du gerne høre, om du med rette kan føle dig uheldig efter runden, så lyt til Klubhusets Super Manager podcastoptakt til runde 10.

Rundeanbefalingerne

Der bliver også kigget fremad mod den forestående runde i Super Manager, hvor Klubhuset kommer med forslag til det bedste budgetkøb, valuekøb og luksuskøb til runden.

Budgetkøbet: spilleren der maksimalt koster 3,5 mio (4,0 for målmænd) og meget gerne lavere, så han kan være med til at frigøre penge til de store profiler i Superligaen.

Valuekøbet: spilleren der til prisen er et rigtig godt køb. Med andre ord; “ham her burde nok have kostet noget mere”.

Luksuskøbet: Spilleren som er dyr, men som på trods af det dyre prisskilt kan vise sig at blive en fantastisk investering.

Til 10. runde af Super Manager ser Klubhuset særlig værdi i disse spillere. Lyt med i podcasten for at høre de øvrige anbefalinger i podcasten.

Budgetkøbet
Rody de Boer
AaB
3.468.000
vs. Sønderjyske

Det er usikkert pt. hvem der skal stå for AaB i næste runde, men Rody de Boer stod i parken mens Vincent Müller ikke var i truppen. Det vides pt. ikke, hvem der vogter målet i næste runde, men en AaB keeper kan være vejen frem i de kommende 7 uger.

Valuekøbet
Mathias Jørgensen
AaB
5.015.000
vs. Sønderjyske

Er der brug for at satse, så har AaBs Mathias Jørgensen været særlig varm når han har mødt holdene uden for top5. Faktisk har han scoret hver gang modstanderen ikke var et hold i sidste sæsons Top 5 af Superligaen. Nu går han 7 runder i møde mod hold uden for sidste sæsons Top 5 – det må kaste mål af sig.

Luksuskøbet
Tonni Adamsen
Silkeborg IF
6.463.000
vs. Lyngby BK

Superligaens topscorer – ja faktisk hele Europas topscorer. Tonni Adamsen er vanvittig varm og kan man finde plads bør man kigge mod den store Silkeborg stjerne med 14 mål i 13 kampe i denne sæson (i alle turneringer)

Podcast-emnerne til runde 10

AaB får i de næste 7 runder et glimrende kampprogram, så det giver god mening at få nordjyderne ind, hvis der skal handles til runde 10. Man møder i de næste 7 runder Vejle (2 gange), Sønderjyske, Lyngby, Viborg, Randers og Silkeborg. Bedre kampprogram er der ingen andre Superligaklubber, der har.

Anbefalingerne til runden starter fra tidskode 21:00.

Manager-klinikken

Klubhuset ser hver runde nærmere på lytternes managerhold i manager-klinikken. I denne uge ser Klubhuset bl.a. nærmere på om AGF skal sælges og om selv Bischoff fraBrøndby skal ud af holdet med det svære kampprogram som BIF går i møde.

Podcasten til Super Manager

For flere anbefalinger til Super Manager, så tag og lyt til podcasten og hør hvem Klubhuset anbefaler. Du kan høre podcasten her:

 

Top 3: køb
Handel lukker om:
783
1. Marcus Ingvartsen
FC Nordsjælland
7.050.000
448
2. Joel Andersson
FC Midtjylland
3.764.000
442
3. Andreas Cornelius
FC København
5.721.000
-1522
1. Ousmane Diao
FC Midtjylland
3.785.000
-606
2. Patrick Mortensen
AGF
7.757.000
-521
3. Mathias Kvistgaarden
Brøndby IF
8.450.000
Skift ud

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *