AGF’er vinder Super Manager

I efteråret 2018 var der ét hold, som gav alle baghjul i Super Manager. Det var “Klem på”, som er en slet skjult reference til manager og AGF superfan, Søren Klemensen.

Efter et par års pause fra Holdet.dk tog Søren Klemensen fat på managerspil igen i 2018.

Selvom vennerne foretrak Premier Manager, så ligger Søren’s viden i den danske liga – og specielt AGF.  

Søren Klemensen vinder af Super Manager – Efterår 2018

Søren Klemensen, der bor i Hasselager (tæt på Aarhus), skriver frivilligt for AGF’s største fan-side Morethanaclub, og han følger derfor Superligaen tæt. Specielt data og manager-research appellerer til den 34 årige familiefar.   

“Det er sjovt, for man skal vælge hold ud fra en masse kriterier, såsom spillernes form, økonomi og mulige karantæne. Der er meget data at analyse, som gør det spændende.” – siger Søren Klemensen

Med kone og datter, et job som marketingchef og en tidskrævende hobby som fuldblods AGF-fan, så kan det dog være svært at få tiden til at hænge sammen,

“Tidligere har jeg oddset lidt, men det tog lidt lang tid at administrere. Så er managerspil nemmere. Der samler jeg information i løbet af ugen – og skifter ud lige inden rundestart, så jeg kan nå at få de sidste nyheder med.” – fortæller Søren Klemensen.  

Få handler gav pote

Allerede halvvejs inde i spillet lå “Klem på” nummer ét, og inden sidste runde var der over 1 mio. point ned til nummer to.

“Jeg var ikke så nervøs til sidste runde, men næstsidste runde var jeg meget spændt på. Der var det ved at gå helt amok med resultaterne. Det var først den sene søndagskamp og mandagskampen, som gav mig de fornødne point.” – uddyber Søren Klemensen.

Rent faktisk er der “kun” købt og solgt spillere 25 gange på de 20 runder. Transfergebyret på “Klem på” var således kun ca. 1.2 mio.

Managerholdet “Klem på” til 20. og sidste runde

Populær sejr

Sejren i Super Manager er heller ikke gået ubemærket hen hos vennerne.

“Til en fødselsdagsfest forleden var samtlige mænd henne og spørge til mit hold – og vennerne har også postet lidt på Facebook, og spørger om ikke Verdens Bedste Fodboldrejse er for to personer” – forklarer Søren Klemensen.  

Det er den desværre ikke, men herfra skal der lyde et kæmpe stort tillykke med sejren i Super Manager – Efterår 2018, en fortjent Guld-pin og en plads i Hall of Fame.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *