Er AGF-æraen slut? Og begynder Randers’ æra nu?

AGFs vilde start på sæsonen ser ud til at være ovre, og det er blevet hverdag på Ceres Park. Så er AGF manager-æraen forbi? Og hvis æra begynder så nu; er det FCN, AaB eller Randers man skal satse på fremover?

I manager-podcasten ser de også nærmere på FCK, FCM og Brøndby – for er de hold overhovedet pengene værd længere?

Klubhuset og Ekstra Bladets manager-ekspert Frederik Ingemann ser tilbage på 10. runde af Super Manager, hvor FCN og AaB stod for de største præstationer.

Er du ikke helt opdateret på, hvad der skete i 10. runde, eller vil du gerne høre, om du med rette kan føle dig uheldig efter runden, så lyt til Klubhusets Super Manager podcastoptakt til runde 11.

Rundeanbefalingerne

Der bliver også kigget fremad mod den forestående runde i Super Manager, hvor Klubhuset kommer med forslag til det bedste budgetkøb, valuekøb og luksuskøb til runden.

Budgetkøbet: spilleren der maksimalt koster 3,5 mio (4,0 for målmænd) og meget gerne lavere, så han kan være med til at frigøre penge til de store profiler i Superligaen.

Valuekøbet: spilleren der til prisen er et rigtig godt køb. Med andre ord; “ham her burde nok have kostet noget mere”.

Luksuskøbet: Spilleren som er dyr, men som på trods af det dyre prisskilt kan vise sig at blive en fantastisk investering.

Til 11. runde af Super Manager ser Klubhuset særlig værdi i disse spillere. Lyt med i podcasten for at høre de øvrige anbefalinger i podcasten.

Budgetkøbet
Florian Danho
Randers FC
2.940.000
vs. Lyngby BK

Er pengene små er mulighederne gode i Randers’ førsteangriber Danho. Han har ikke fået en specielt god start , men han fik scoret hans første superligamål i sæsonen, da han bragte Randers foran ude mod AGF. Nu venter der overkommelig modstand, og måske Randers angriberen har fået tanket den nødvendige selvtillid til at fortsætte målscoringen.

Valuekøbet
Oliver Olsen
Randers FC
4.234.000
vs. Lyngby BK

Tredje flest målchancer i Randers og flest kreerede chancer er to af de “rekorder”, der står på Oliver Olsens CV. Desværre for Olsen og Randers har de flotte statistikker endnu ikke kastet hverken mål eller assists af sig.

Luksuskøbet
Simen Bolkan Nordli
Randers FC
5.648.000
vs. Lyngby BK

Randers’ største profil tangerer til at være et must-buy til denne runde, hvor modstanderen er Lyngby. Nordli har straffesparkene i Randers og er på alle parametre klubbens farligst spiller. Nordli har flest mål, flest assists og flest expected goals i sæsonen og er Mr. Randers.

Podcast-emnerne til runde 11

AaB tog hul på deres gode kampprogram med en 3-0 sejr over Sønderjyske, men der venter flere gode kampe, når modstanderne i de næste 6 runder er   Vejle (2 gange), Lyngby, Viborg, Randers og Silkeborg.

Også Randers og FC Nordsjælland har fine kampprogrammer og ikke mindst spillere, der er værd at investere i.

Anbefalingerne til runden starter fra tidskode 33:00.

Manager-klinikken

Klubhuset ser hver runde nærmere på lytternes managerhold i manager-klinikken. I denne uge ser Klubhuset igen nærmere på AGF – skal de ud er det primære spørgsmål lytterne har stillet forud for 11. runde af Super Manager? Og hvem der skal ind har Ekstra Bladet ekspert Frederik Ingemann nogle gode bud på.

Podcasten til Super Manager

For flere anbefalinger til Super Manager, så tag og lyt til podcasten og hør hvem Klubhuset anbefaler. Du kan høre podcasten her:

 

Top 3: køb
Handel lukker om:
783
1. Marcus Ingvartsen
FC Nordsjælland
7.050.000
448
2. Joel Andersson
FC Midtjylland
3.764.000
442
3. Andreas Cornelius
FC København
5.721.000
-1522
1. Ousmane Diao
FC Midtjylland
3.785.000
-606
2. Patrick Mortensen
AGF
7.757.000
-521
3. Mathias Kvistgaarden
Brøndby IF
8.450.000
Skift ud

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *