Fænomenal færing vinder Premier Manager

Mere end 45.000 hold måtte se sig besejret af den 31 årige fodboldtræner Niels Strøm Rødgaard. Læs her, hvordan Niels fra Færøerne kom til tops i Premier Manager – Efterår 2018.

Færgen tøffer roligt i havn imens Niels febrilsk skal nå at svare på, hvordan manager-sejren kom i hus.

Vi er på Færøerne og for Niels Strøm Rødgaard, der er hjemme på juleferie, venter en to timer lang færgetur hjem til Suderø.

Han er netop færdig med et radio-interview i Thorshavn, hvor han har forklaret det færøske folk, hvordan han slog samtlige danskere – og færinger – i managerspillet baseret på Premier League.

“Det har været helt fantastisk siden sejren kom i hus. Der har været lykønskninger alle vegne fra. Jeg mistænker dog mine spillere og nærmeste venner muligvis er en smule irriteret. De ved, at de kommer til at høre om sejren rigtig mange gange, og i rigtig lang tid” forklarer Niels Rødgaard, der er i sin fritid er cheftræner i fodboldklubben IF Føroyar i Københavnerserien.

United sats gav pote

Siden Niels Rødgaard vandt en præmier på Holdet.dk i 2013, har han været stabilt godt placeret i Premier Manager. Det startede dog lidt langsomt i Premier Manager – Efterår 2018.

Først efter 14. runde begyndte hans hold “Heil Hasselhoff” at nærme sig den absolutte top.

Niels Rødgaard i spidsen for IF Føroyar

“Jeg lå nr. 76 og tænkte at målet må være top 10. Så jeg gik all-in og skiftede næsten hele holdet. Fire Tottenham og fire West Ham spillere kom ind på holdet – og i de kommende fem runder vandt Tottenham fem kampe og West Ham fire” – uddyber Niels Rødgaard, der til dagligt studerer Historie og Samfundsfag.

Med tre runder tilbage lå holdet på sjette pladsen. Stik imod principperne satsede Niels på sit eget favorithold Manchester United. Han ofrede bl.a. Salah for Pogba, Lingaard, Martial og Rashford. Det skulle vise sig at være en god investering.  

“Jeg nærmest rystede af nerver gennem hele United kampen, som jeg så sammen med svigerfamilien. De fleste af dem har ingen interesse for fodbold, men jeg fik dog forklaret dem, hvor vigtigt det var, at netop Rashford scorede. Da han så satte bolden i mål med 10 minutter igen gik der et kæmpe kollektivt jubelbrøl gennem hele stuen. Det var helt ubeskriveligt!” – Forklarer Niels Rødgaard.

Et ekstra krydderi

Niels Strøm Rødgaard har hele livet været aktiv i fodboldverden, men en knæskade satte en stopper for den mest aktive del af karrieren.

“Jeg bruger i forvejen rigtig meget tid på fodbold og Premier League i særdeleshed, så managerspil er i mine øjne et vigtigt ekstra krydderi” – forklarer Niels Rødgaard.  

Managerdysten er typisk imod venner fra både nuværende og tidligere fodboldklubber i Danmark og på Færøerne.

“Pludselig bliver stort set alle kampe interessante og det gør weekenden meget mere spændende. Håneretten blandt vennerne er selvfølgelig også vigtig” – uddyber Niels Rødgaard.  

Afløb for frustrationerne

Niels Rødgaard i festhumør

Hvis det går dårligt for ens favorithold, så kan man finde trøst i managerspillene, har Niels Rødgaard erfaret.

“Jeg er United-fan, så managerspil er også et perfekt afløb for mine frustrationer, da jeg på den måde får et eller andet positivt ud af, at det går godt hos rivalerne”. – slutter Niels Rødgaard.

Niels når lige at trykke send på sin e-mail inden han hopper ombord på færgen. Der venter en to timers tur hjem til Suderø.

På vejen hjem går tankerne måske på den næste rejse, som han skal på i foråret. Med sejren har han nemlig booket en plads på Verdens Bedste Fodboldrejse, hvor der venter en rundtur i Europa til tre store fodboldkampe.

Herfra skal lyde et hjartaliga tillukku, som man siger på Færøerne,  med sejren og en fortjent plads i vindernes Hall of Fame.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *