Birdie sikrede bankmand sejren

Et 15 meter langt put på den sidste runde af den sidste turnering sikrede Lasse Holler Foget sejren – og ikke mindst håneretten – i Golf Manager 2018. Læs her hvordan triumfen kom i hus.

Da der blev sat punktum for Golf Manager 2018 stod Alternative Nordic Boys øverst på highscoren. Manageren bag Lasse Holler Foget satsede inden sidste runde, og med lidt held i sidste runde erobrede han førstepladsen i managerspillet på Holdet.dk.

“Held var det meste af årsagen. Mit vinderhold lagde moderat ud, gemte på udskiftninger til de store turneringer til sidst, og var derfor meget stærk i slutspillet. “ – forklarer Lasse Fogel, der til daglig er chef for forretningsudvikling i Jutlander Bank.

Spansk birdie gav sejr

Et par stabile spillere fra de lavere kategorier en forsigtig dossering af kontrakter samt et sats i slutningen lagde grunden til sejren.

Et tidligt valg af Matt Wallace fra kategori 2 og Erik van Rooyen (kategori 4) gav pote, og ca. 4-5 runder inden spillet sluttede blev holdet indrettet med spillere, som nærmest ingen af holdene i top 20 havde.

“Det måtte briste eller bære. Mm jeg blev nr. 15 eller 20 var jeg ligeglad med. Der skulles satses”. – erindrer Lasse Foget, som især må sende et ‘gracias’ til den spanske golf-spiller Adrian Otaegui.

“Indskifterne slog til, bl.a. Kiradech Aphibarnrat og ikke mindst Adrian Otaegui som den afgørende turnerings sidste runde på sidste put, holede en lang (ca. 15 m. så vidt jeg husker) for birdie, og blev nummer fire samlet.” – siger Lasse Foget.

Det gave en samlede score på 147 point til spanieren, som gav Foget’s hold det sidste skub op på førstepladsen.

Vinderholdet i Golf Manager 2018

Alternative Nordic Boys ved slutningen af Golf Manager 2018

Gav kollegaerne golf bank

Dette afgørende put sikrede Lasse sejren i Golf Manager 2018. Men endnu vigtigere, så vandt han også den interne dyst i Jutlander Bank, som ifl. Lasse er noget af det sjoveste ved managerspillene.

“Det sjove er at kunne håne efter en god weekend, og også at skulle modtage spot retur efter en dårlig runde” – forklarer Lasse Foget.

Det er ikke uden selvtillid at golf-entusiasten gjorde sin entre i den private liga på arbejdspladsen.  

“Før jeg kom med i gruppen meddelte jeg flot og provokerende, at dem kunne jeg da godt slå. Blot for at drille. Hård udmelding selvfølgelig, især når gruppen består af en tidligere vinder – og i øvrigt vist nok også en nr. 2 – i spillet. Det går foreløbig nogenlunde” – afslutter Lasse Foget, som med sejren har fået en plads i Holdet.dk’s Hall of Fame.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *