Klubhuset trodser strømmen: Her er to andre veje i slutspurten

Skal du skille dig ud i Premier Managers slutspurt, skal du kigge United eller Arsenals vej. Det mener Klubhuset. Hør deres optakt til managerspillet her.

I weekenden kan vi åbne næste låge i den pakkekalender, som Premier Leagues juleprogram er. Femtende runde i Premier Manager byder på attraktive opgør for blandt andre Manchester United og Arsenal, hvilket tiltrækker Klubhusets interesse. Mens Salah, Kane og Newcastle har indfundet sig på mange managerhold, tilbyder de to storklubber en alternativ vej i Premier Managers spurtspurt. Ingemann og Vidførle tænker tanken til ende i deres optakt til den kommende runde i managerspillet baseret på Premier League.

Skyder Gunners med skarpt?

Arsenal startede sæsonen frygteligt, men har siden rejst sig – ikke mindst i Premier Manager, hvor prissætningen i flere tilfælde er fordelagtig. I de seneste fire kampe har Gunners holdt buret rent ved tre tilfælde med udekampene mod Liverpool som eneste undtagelse. I et attraktivt kampprogram er der derfor grund til at kigge Arsenals retning.

En kanon er imidlertid ikke kendt for sine defensive kvaliteter. I offensiven er Arsenal spækket med kvalitet, men på det seneste har den største stjerne Pierre-Emerick Aubameyang skudt med løst krudt. Varer det ved? Få Klubhusets bud i podcasten her.

Klubhusets tre skarpe

Vi har samlet tre af podcastens anbefalinger her.

Vi oplever desværre fejl i spillerpriserne her på bloggen. De rigtige priser er: Nuno Tavares (3.376.000), Jadon Sancho (7.311.000) og Harry Kane (9.353.000).

Den billige
Nuno Tavares
Arsenal
7.311.000
vs. Crystal Palace

Tre clean sheets i de seneste fire kampe er i sig selv opløftende. Læg dertil, at Tavares har haft 11 afslutninger i fem kampe fra start. svarende til et halv expected goal.

Den frække
Jadon Sancho
Manchester Utd
9.353.000
vs. Norwich

Den talentfulde englænder kom på tavlen senest og synes at blomstre under sin gamle træner. Sancho er derfor en glimrende joker til afslutningen på Premier Manager.

Kaptajnen
Harry Kane
Tottenham
9.353.000
vs. Norwich

Det har ikke været Kanes sæson i Premier League, men der er bedring på vej. Trods blot én scoring, er det blevet til 2,8 xG. Og under den nye træner Conte er Kane atter blevet mere centralt placeret og målsøgende. Det skal kapitalisere sig mod Norwich.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.616.000
1. Cole Palmer
Chelsea
7.616.000
3.575.000
2. Phil Foden
Manchester City
11.075.000
2.944.000
3. Kai Havertz
Arsenal
8.444.000
Holdet.dk

Fællesholdet

Del med dine venner - det giver god manager-karma
3 kommentarer
 • Leon3. december 2021 kl. 15:24

  Holder I julefrokost? “Den billige” og “den frække” er da blevet lidt for dyre i grafikken 😉

  • Frederik Ingemann3. december 2021 kl. 15:39

   Hej Leon. Det har du helt ret i. Der var vidst en fejl i systemet 🙂

  • Jens Poulsen3. december 2021 kl. 16:02

   Hej Leon,
   Teknikken driller i dag. Vi har skrevet de rigtige priser ovenover. Vi arbejder på at fikse det, men billige er stadig ok billig 😉
   Mvh Jens, Holdet.dk

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *