Klubhusets strategi: Køb småt – vind stort!

Klubhuset sætter pengene i banken til 21. runde af Premier Manager og fedtspiller med 13 millioner i banken. Men det kan også vise sig at være en rigtig god plan forud for sidste runde af Premier Manager.

Runde 21 af Premier Manager starter dagen efter nytårsaften kl. 13.30. Det gælder derfor om at sætte sit hold inden alkoholen og tømmermændene indfinder sig fredag aften.

For managers med moderat indtag af alkohol nytårsaften, vil der være den fordel, at de inden kampstart lørdag, kan være opmærksomme på, hvorvidt flere kampe bliver tilføjet Premier League runden, og derved giver udvalgte hold dobbeltrunder.

Køb billige spillere og tjen “assist og mål” på renterne

Vil du gerne have Iheanacho ind til Leicester attraktive hjemmekamp mod Norwich? Det vil Klubhuset gerne, men det er værd at spekulere i, at få billige spillere ind på holdet holdet i stedet og derved mindske transfergebyret i runde 21, og tjene vækst på bankrenten på de 1%.

Køber man i stedet for Iheanacho Leeds’ billige angriber Gelhardt til 1,944.000 vil man kunne sætte 5,090.000 i banken, hvilket svarer til 50.090 i bankrente, dvs. en assist. Og i transfergebyr sparer man ligeledes 50.090, hvorfor købet af Gelhardt fremfor Iheanacho i alt svarer til, at Gelhardt starter runden meden angrebsscoring til 100.000.

Klubhuset har i optakten flere billige spillerforslag, og fællesholdet er også blevet fyldt med billige spillere, selvom der også er flere yderst interessante spillere til runde 21 i det lidt dyrere prisleje. De billige spillere betyder, at Fællesholdet har 13.000.000 stående i banken til rundestart.

Husk også Lynholdet til weekendens Premier League kampe.

Podcasten til Premier Manager

For flere anbefalinger lyt til podcasten og hør hvem Klubhuset sætter på deres hold til runde 21. Du kan høre podcasten her:

 

Klubhusets hold til runde 21

Klubhusets anbefalinger

Den billige
Joe Gelhardt
Leeds United
1.944.000
vs. Burnley

Joe Gelhardt bliver omtalt som den nye Rooney, og han lader da også til at have en vis målfarlighed med en xG90 på 0,40 i sæsonen. Det har resulteret i en enkelt scoring men mod udebanesvage Burnley, bør der være fine muligheder for at komme på scoringstavlen.

Den frække
James Maddison
Leicester City
6.634.000
vs. Burnley

James Maddison har omsider fået gang i sin sæson og mod svage Norwich bør Leicester-profilen fortsætte målhøsten. I de seneste 5 kampe er det blevet til 3 scoringer og med Vardy skadet er der endnu mere pres på James Maddison.

Anførervalget
Kelechi Iheanacho
Leicester City
7.034.000
vs. Burnley

I sidste forår så alle hvor målfarlig Kelechi Iheanacho var – og ja det er han vel stadigvæk, men i år har hans xG90 været halveret i forhold til sidste sæson, og det er kun blevet til 2 Premier League scoringer i sæsonen. Norwich er dog i en (bund)klasse for sig, og det bør den dygtige angriber udnytte med indtil flere scoringer.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.616.000
1. Cole Palmer
Chelsea
7.616.000
3.575.000
2. Phil Foden
Manchester City
11.075.000
2.944.000
3. Kai Havertz
Arsenal
8.444.000
Holdet.dk

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *