Konkurrenter blev til allierede

Paul Buhl vandt Premier Manager Forår 18’. Spillet startede som en kamp om håneretten blandt vennerne, men udviklede sig til en fælles front for, at Pauls hold kunne komme til tops.

Det er efterhånden 10-12 år siden at Paul begyndte at spille managerspil på Holdet.dk. Han spiller sammen med ca. ti kammerater, og Premier Manager Forår 18 var selvfølgelig ingen undtagelse.

For Paul og vennerne er kampen om håneretten sat i system, når de ti venner dyster. Der er indbetalinger som formanden styre til den fælles pulje – og der arrangeres gerne fodboldture hvert andet år til England eller Spanien. Derudover uddeles der diplomer og præmier til 1, 2 og 6.pladsen, sjoveste holdnavn osv..

Paul Buhls vinderhold “Mølby tog billede af Per!”

Godt begyndt – halvt fuldendt

Jyden, med en forkærlighed for AC Milan, er tidligere nået til tops i den private liga ”PA Premier League”, men i år blev en længe ventet god start i Premier Manager udnyttet til en førsteplads i hele spillet. Nogle fremragende første runder lagde grunden til succes. Efterhånden som forspringet voksede i det interne gruppespil, blev konkurrenter til allierede i kampen for den samlede sejr.

Sparring med “konkurrenterne”

Paul Buhl med den eksklusive Guld-pin

Paul Buhl, som går under manager-navnet FORZAMILAN, ringede rundt og sparrede med de ”tidligere” konkurrenter i det private gruppespil. Netop her var særligt et træk ifølge Paul selv udslagsgivende. Manchester City og Tottenham havde to kampe i én runde, og det udnyttede Paul. Efter råd fra de andre medlemmer af det interne gruppespil valgte han bl.a. Patrick Van Aanholt og Ilkay Gündogan samt Bernardo Silva, der efterfølgende scorede gode point. Sejren kom nu markant tættere på.

Forspringet var solidt inden sidste spillerunde, men på trods af dette, sad Paul naturligvis helt ude på stolen til sidste runde. Der blev regnet og lagt sammen, og holdt et ekstra vågent øje (også af kollegaerne i PA Premier League) med de nærmeste konkurrenters hold i toppen af Premier Manager Forår 2018. Forspringet holdt, og jublen kunne bryde ud i hjemmet i Kolding, hvor også to børn og hustruen fulgte spændt med i den sidste runde.

Familie og venner får glæde af sejren

Foto: PA Premier League på tur. Paul nederst til højre.

Paul skal nu på Verdens Bedste Fodboldrejse arrangeret af Oddset. På tre dage får han fornøjelsen af at se tre kampe i tre af Europas største fodboldligaer. På hjemmefronten er der også faldet lidt af i form af et nyt trægulv til den hårdt prøvede hustru, mens der på arbejdet og blandt vennerne i ”PA Premier League”-gruppespillet også bliver uddelt lidt lækkert til ganen.

Der skal lyde et stort tillykke til Paul Buhl. Men lad samtidig sejren være en reminder til alle vinderne i de kommende gruppespil i VM Manager 2018 – og alle dem som ender lidt under.

Når det regner på præsten drypper det på degnen.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *