Mads’ mavefornemmelse sejrede i Touren

Managerspil kræver grundig research og analyse, men i sidste ende skal du træffe et valg! Mads Taunø Larsen fulgte sin mavefornemmelse, gik imod strømmen og slog næsten 34.000 andre managers i managerspillet til Tour de France.

Vinderen af Tourspillet 2020

Som en anden Søren Kragh Andersen på 19. Etape, lurede Mads modstanderne af, spillede spillet, gik i udbrud og vandt Tourspillet 2020. 

“Jeg havde fokus på min egen mavefornemmelse. Jeg kiggede på de andre hold og læste samme nyheder, men valgte anderledes. Det var det der lykkedes.” – forklarer Mads Taunø Larsen, som er vokset op med to sportsinteresserede forældre

Cykel-fascinationen kom da også allerede ind fra barnsben. 

Som 10 årig husker Mads sommeren med Tour de France på fjernsynet i forældrenes hjem, og de store danske præstationer i midten af 1990’erne var med til at forme interessen for cykelsport. 

Manager med familien

Den pædagoguddannede Mads oplevede i 2014 sin lillebror få en topplacering i managerspillet til Tour de France, og siden da har Mads under managernavnet DinhoFC3 jagtet topplaceringer i cykel managerspil. 

Han spiller med fordi managerspil gør sporten sjovere og lidt mere spændende, og med lillebroderen som hjælpetræner gik det da også rigtig godt i Tourspillet 2020. 

“I fodboldmanagerspil dyster jeg for sjov imod vennerne, men i cykel spillene går jeg lidt mere alvorligt til værks og går efter en topplacering” – fortæller Mads, som brugte et par timer på research mellem hver etape. 

Den erfarne managerspiller stiller til start i både Tourspillet (med udskiftninger) og Tour Manager (som er uden udskiftninger). I Tourspillet 2020 startede han ud med 4 hold, “fordi det er vigtigt at komme godt fra start”.

Tak til Hirschi

Specielt to etaper var udslagsgivende for sejren i Tourspillet. 

Marc Hirschi – Team Sunweb

“På 9. etape havde jeg Hirschi før de andre. Han blev nr. 3 på etapen. Det var en rigtig god dag, og gav et spring fra 19. til 5. pladsen.” – fortæller Mads. 

Marc Hirschi fandt også vej til top 3 i vores status over Tourspillet 2020.

Efter 9. etape gik det lidt nedad bakke bl.a. fordi Sagan blev deklasseret, men på 18. etape vendte lykken igen. 

“De fleste i toppen havde satset på udbruddet, men jeg valgte klasseme ntsrytterne – og det endte med at blive en dag for favoritterne”. – uddyber Mads Taunø. 

På de sidste etaper spillede DinhoFC3 mere sikkert, valgte ud fra hvad de andre havde og forsvarede 1. pladsen på Champs Élysee. 

Der skal lyde et stort tillykke med sejren – og en plads på Hall of Fame

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *