Sådan gør du Miniligaen sjovere!

Gør dit managerspil endnu sjovere med en manager-duel. I denne artikel guider vi dig til ekstra side-konkurrencer i dit managerspil, så du kan gøre sporten endnu sjovere.

Hvorfor spiller vi manager, hvis ikke det er for at vise, at vi ved mere om sport end venner, kollegaer og familie. Det er der et hav af sjove måde at vise på – og dem hylder vi med en artikelserie, som vi kalder manager ritualer

I den første artikel kigger vi nærmere på spillene i spillet, og hvordan man kan gøre det endnu sjovere at spille managerspil på Holdet.dk

Spil i managerspillet 

Managerspil kan tage op til fire-fem måneder, så for at gøre det sjovt at følge med uge efter uge, så har diverse grupper og miniligaer opbygget nogle sjove ekstra spil i spillet. 

Medarbejderne på Toms Chokoladefabrikker har for eksempel som tradition at rundens taber i al ydmyghed køber og overrækker en sodavand til vinderen. Vel at mærke i kantinen foran kollegerne.  

I miniligaen “Vi må da håbe det bliver bedre i morgen” giver taberen af hver tredje runde en specialøl til vinderen, som nydes efter sidste runde til en afslutningsfest. 

Rasmus fra gruppen “Albatros Suppen” er så venlig, at han efter hver runde sender en ‘alle’-mail rundt til samtlige ansatte i firmaet. I den mail gør han høfligt opmærksom på, hvem der har vundet – og ikke mindst – tabt runden. Det er betænksomt kollegaskab. 

Flere grupper samler også ind til en afsluttende manager-fest. Nummer sidst i en runde betaler f.eks. 40 kr., næstsidst 30 kr., tredjesidst 20 kr. osv. Når spillet er over, så er der budget til at afholde en god managerfest.

Duo Cup 

Duo Cup

Sådan parrer man hold i Duo Cup

En af de mere gennemførte side-konkurrencer er den såkaldte Duo Cup. Det er Johnny Willie Petersen, som står bag dette tiltag, som han benytter i sit managerspil med kollegerne på det posthus, hvor han arbejder. 

Duo Cup går ud på, at man halvvejs i et managerspil parrer nr. ét med nummer sidst, nummer to med ham der ligger næstsidst, nr. tre med den tredjesidste osv. På den måde får man en makker i managerspillet, og sammen skal man forsøge at vinde over de andre makkerpar. Det kræver et regnskab, men er en god måde at engagere folk på.

Et andet tiltag som Jonny Willie Petersen står bag er Fan Cup. Her samler man alle fans af de enkelte klubber i en pulje, således at FCK fansene spiller imod Brøndby fansene, FCM fansene osv. Efter sidste runde udregner man gennemsnittet per hold i hver fangruppe. På den måde finder man ud af, hvem i ens vennekreds der er de ‘klogeste’ fans. 

Et sidespil er et enorm populært managerritual, som er med til at holde folk engageret i hele managerspillet, hvor der er noget at spille for til hver runde

Hvis du har opskriften på en sjov side-konkurrence og et godt manager ritual, så del den endelig i kommentarsporet. 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *