Hvad gør vi med taberen?

Selvom det er håneretten, der er på spil, så er der nogle grupper, som gør en smule mere ud af det. Læs her hvorfor du gør klogt i at følge med og skifte ud efter hver runde.

Klæde sig ud i kvindetøj, få en tatovering eller læg hus til en managerfest. Håneretten får mange former når regnskabet skal gøres op.

I denne artikel om manager ritualer får du inspiration fra forskellige miniligaer på Holdet.dk, som har taget stilling til det evige manager-spørgsmål: Hvad stiller vi op med taberen?  

Håneretten med lidt ekstra

Kenneth fra gruppen Playboy Mansion har haft forskellige ‘straf’ igennem tiden. Et år lød det på ‘giv middag på Mash’ og året efter skulle taberen tilmelde sig X-factor. 

Senest har Kenneth arrangeret et spil paintball, hvor taberen af miniligaen skal iføres et kaninkostume og agere skydeskive for de andre deltagere i et spil paintball. 

I gruppen “PL Manager” får alle deltagere fornøjelsen af, at zappe taberen i røven med en elektrisk fluesmækker. I en unavngiven miniliga er det ligeledes en bar røv der er i fokus. Til julefrokost og sommerfest skal taberen af deres managerspil nemlig løbe en tur over gården med bagen blottet. 

Vibyveteranerne er meget seriøse omkring deres manager ritual, som de kalder “Rammealvor”. Her skal taberne undervejs i spillet nemlig hoste op med en ramme øl, som nydes til den afsluttende managerfest. 

I USA tager de også kampen om håneretten meget seriøst, som her i 2018…

Hyldest sang

I gruppen Bjergkøbing Grand Prix får nummer chok i gruppen fornøjelsen af en omgang vinterbadning, og i den lumre miniliga Stive Pække skal taberen holde en hyldesttale til vinderen, hvor han roser samtlige spillere på hans hold. 

Hos gruppen “32-Something-Ligy” er administratoren Christian så venlig at opkalde næste spils miniliga-navn efter taberen. Så glemmer man ikke lige med det samme, hvem der tabte håneretten.

Et gennemgående tema for flere grupper er, at taberen af et gruppespil får lov til at lægge hus til og lave mad når gruppen mødes til en managerfest.

Hvad der sker til denne managerfest behandler vi i en senere artikel om manager ritualer, hvor du også får opskriften på hvordan man hylder vinderen af et managerspil.

Hvis du ligger inde med ideer til manager ritualer, der kan hjælpe på det evige spørgsmål: Hvad gør vi med taberen? Så del gerne i kommentarsporet herunder. 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *