Sådan hylder du vinderen

Om det er sejrsfest, hyldesttaler eller vandrepokaler, så kommer her en mini-guide til hvordan jeres manager-mester skal hyldes.

Igennem talrige runder har du læst nyheder og hørt podcast, sat alarmen for at nå en obskur transfer-deadline og måtte kæmpe dig igennem mange timers sport på tv. 

Kæresten brokker sig og familien undrer sig. Men vennerne hylder dig. Her er et par gode fif’s til, hvordan I kan fejre vinderen af jeres managerspil på Holdet.dk

Fruernes frustration 

I gruppen “32-Something-Ligy” hædres vinderen med en hyldesttale og den sagnomspundne vandrepokal med navnet “Tabernes tårer”. Som gruppeadministrator Christian påpeger, så skal pokalen “stå synligt fremme i vinderens hjem, til stor frustration for fruerne derhjemme”. 

En vandrepokal er et yderst populært manager ritual.

Om man vil printe vinderens navn på pokalen er op til en selv, men hvis ikke man kan overskue det, så er et “Hall of Fame”-regnskab også en god ide. Så har man nemlig tjek på hånerettens historie.

Det benytter f.eks. Mike Rasmussen sig af, når han spiller manager mod vennerne fra Sønderjylland. 

Æresgæst til managerfest

Mange miniligaer på Holdet.dk benytter sig af en variant af, at vinderen er æresgæst til en fest, får en fodboldtur eller en belønnes med en middag. 

For eksempel har gruppen “Svensk/koreansk revanche” følgende gevinster og opgaver:

  • Nr. 1 & 2 kan slappe af hele dagen
  • Nr. 3 står for pre-dinner drinks og snacks
  • Nr. 4 står for en quiz (Sidste gang var det en Holdet.dk quiz)
  • Nr. 5 & 6 står for tre-retters middag med vin

I gruppen Casanova 2018 får vinderen den fordel, at han tager 1 point med til en årlig syv-kamp, hvor gutterne mødes i et sommerhus og dyster i en række hjemmelavede konkurrencer. Hvad syv-kampen handler om melder historien intet om.

Første klasses manager-svin

Når “Battle for FKS”- manager-gruppen gør regnskab op til den årlige julefrokost, så kan vinderen gå hjem med en unik glögg-kop med indskriften “Første klasses manager-svin”. 

Til en julefejring flottede gutterne sig og gav fire landsholdsbilletter samt en speciallavet managersnaps til vinderen. En snaps, som med deres egne ord, “havde en vindhastighed langt over det tilladte”.

Festen er også i centrum hos Garderhusaren. Her får vinderen æren af at skrive sin egen hyldestsang, som de andre deltagere får lov til at synge til den afsluttende managerfest. 

Hvad end det er trofæer, hyldestsang eller æresfester, så er det vigtigt at hylde vinderen af det hele.

Hvis du har nogen forslag til, hvordan en manager skal fejres, så skriv endelig dine forslag i kommentar-sporet. 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *