Postmanden styrer showet

En gruppe på ca. 20 postmænd vandt et VIP-bord til Liverpool – Manchester United. Det gjorde de takket være en række utroligt kreative manager ritualer. Læs her hvordan managerspillet er med til at løfte stemningen på det fynske posthus.

“Nå Holdet.dk, nu skal I bare høre…”

Således startede Johnny Wiile Petersen, der til daglig er postmand på Fyn, sin beskrivelse af den managergruppe, som han har spillet med i de seneste otte år.

Og han havde fuldstændig ret…

I svaret på, hvilke manager ritualer gruppen udfører, ventede der et veludviklet virvar af side-konkurrencer, som gør deres managergruppe endnu sjovere.

Det er med til at skabe en fantastisk holdånd på den arbejdsplads, hvor det hele startede i 2010.

“Der var lidt skel på arbejdspladsen mellem landbud, pakkebud og brevbærer. Så jeg tænkte, at hvis vi lavede en gruppe på Holdet.dk, så begynder vi måske at snakke lidt mere sammen, og det skete også. Vi startede med at være fire styks – og i dag er vi mellem 18 og 24 deltagere.” – forklarer Johnny Wiile Petersen.

Igennem årene er gruppen udvidet med nye medlemmer uden for postvæsenet og har udviklet en række side-konkurrencer. Der dystes bl.a. i Fan Cup, Knock-out Cup og Duo Cup. Det er alt sammen noget, som styres af Johnny Petersen via et ugentligt nyhedsbrev og et kunstværk af et excell-ark.

Johnny Wiile Petersen (til højre i Liverpool-trøje) sammen med Jan Toftegaard, som er den Man. U. fan, der har været med længest tid i managergruppen.

Tre side konkurrencer

Her er en beskrivelse af de tre side-konkurrencer:

Fan Cup

De tre hold med samlet set flest point fra hver fangruppe vinder en præmie til hele deres fangruppe. I post-gruppen er der 3 Liverpool fans, 6 Manchester United fans, 5 Arsenal fans og 6 fra en blandet fan-gruppe.

Knock-out Cup

I de sidste ca. seks runder (afhængig af deltagerantal) afholder gruppen deres egen lille cup, hvor Johnny Petersen matcher holdene i en knock-out turnering.

Duo Cup

Halvvejs inde i et spil parres nr. 1 og med nr. 20, nr. 2 med nr. 19, nr. 3 med nr. 18. osv. Man spiller således sammen, og det par med flest point samlet til sidst vinder Duo Cuppen.  

Johnny bruger ca. 1 time om ugen på at opdatere excell-ark og skrive et nyhedsbrev, men det er det hele værd. Det er nemlig med til at hold folk engageret i hele managerspillet, hvor alle har noget at spille for.

Manager fest

Til sidst fejrer de deres managerspil med en fest.

“Jeg kører ned til Tyskland og handler ind, og så holder vi fest hjemme hos mig, og vi har det hylende skægt” – fortæller Johnny Wiile Petersen

Udover vinderne af de forskellige Cup’s og side-konkurrencer, så indeholder festen også en række manager-ritualer og quizzer.

Der er bl.a. en præmie-overrækkelse til følgende kategorier:

  • Højeste runde-score
  • Laveste runde-score
  • Trøstepræmie til sidstepladsen
  • Største transfergebyr igennem spillet

Managerfesten indbærer bl.a. også en Tipskupon, Mål-quiz samt det de kalder Super-odds.

I Super-odds køber man en Oddset-kupon med et indskud på minimum 10 kr. og maksimum 50 kr. Kuponen lægges i en bowle og ham der har lavet den oddskupon med størst gevinst vinder hvad end gevinst, der måtte være på de andre kuponer i bowlen.

Chefen er med på den

Så hvis chefen undrer sig lidt over den lidt løsslupne fredagsstemning, hvor der diskuteres kommende transfers og hånes for sidste rundes resultater, så har Johnny Petersen en god pointe til at slutte af på.  

“Det er faktisk lidt lettere, at få folk til at hjælpe hinanden, når man har siddet og hygget sig til en manager-fest. Det giver rigtig meget til arbejdspladsen.”  

Flere ledere er også med i post-gruppen, og de får alle chancen for at mødes udenfor sæsonen, når de, som den mest kreative managergruppe, har vundet et VIP-bord til Liverpool – Manchester United på The Dubliner på søndag den 16. december.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *