Storsejre, hattricks og managerrekorder

Når Kvinde VM i fodbold sparkes igang torsdag d. 20/7 om morgenen kl. 09.00 bliver der formentlig også skrevet managerhistorie. Ihvertfald forventer Klubhuset vært Vidførle og Dataanalytiker Nicolai Bisgaard, at det fodboldmanagerspil laver de største spillervækster i fodboldspillenes historie.

Første runde af managerspillet, VM Manager 2023, byder på nogle vanvittige favoritværdigheder og kampe, der niveaumæssigt bedst kan sammenlignes med USAs møde med Thailand ved VM i 2019. Her vandt USA hele 15-0 efter at stjernen Alex Morgan havde scoret de 5 af målene.

I podcasten består Klubhuset af vært Andreas Vidførle samt dataanalytiker og managerekspert Nicolai Bisgaard.

De 5 kæmpefavoritter til 1. runde

Hos bookmakerne skiller 5 hold sig ud i 1. runde, og det forventes at de fem hold vinder med mindst 4 mål. Største favorit er USA (odds 1.004) efterfulgt af Spanien (1.012) mens tredje største favorit deles mellem England (1.02) og Brasilien (1.02). Femte største favorit er Tyskland (1.04).

Hvem der spiller for de 5 kæmpefavoritter kan dog være lidt sværere at blive klog på. Dækningen af kvindefodbolden er ikke tilnærmelsesvis så tæt som på herresiden, hvorfor de forventede startopstillinger er med en vis usikkerhed.

Alligevel er det lykkedes for Dataanalytiker Nicolai Bisgaard at indsamle og kombinere forskellige forventede startopstillinger til nogle kvalificerede bud på VM holdenes start 11’ere.

Op mod spilstart vil Nicolai Bisgaard tilrette sine forventede startopstillinger, hvilket kan følges på https://bottenanna.onrender.com/

Podcasten til VM2023

For flere anbefalinger til VM Manager, så tag og lyt til podcasten og hør hvem Klubhuset og Bisgaard sætter på deres fælleshold til runde 1. Du kan høre podcasten her:

 

Klubhusets hold til runde 1

 

Klubhusets anbefalinger

Den defensive målmaskine
Crystal Dunn
USA W
5.000.000
vs. Vietnam W

USAs Crystal Dunn er bedste valg fra den amerikanske defensiv. I sæsonens 13 kampe for Portland i den bedste amerikanske række, er det blevet til 5 scoringer, hvilket kun overgås af hendes holdkammerat og amerikanske angrebsstjerne Sophia Smith. (ejerskab 1,7%)

x-faktor midtbanen
Ana-Maria Crnogorcevic
Switzerland W
4.500.000
vs. Philippines W

Hos bookmakerne er Ana-Maria Crnogorcevic Schweiz mest sandsynlige målscorer (odds 1,69). Den dygtige angrebsspiller fra Barcelona huserer på schweizernes kant. Hun står som midtbanespiller (til EM faktisk som forsvarsspiller 😉 ) så der er enormt meget værdi, når Schweiz åbner VM som 8. største favorit i deres kamp mod Filippinerne. (ejerskab 5%)

Den usikre topscorer
Rachel Daly
England W
6.000.000
vs. Haiti W

Aston Villas Rachel Daly blev topscorer i kvindernes Premier League i denne sæson med 22 mål i samme antal kampe. Kvindernes svar på Harry Kane er imidlertid ikke garanteret en startplads i en utrolig stærk engelsk offensiv, men i en 1. rundekamp mod Haiti er det svært ikke at tage målslugeren fra en af verdens bedste ligaer. (ejerskab 6%)

Top 3: total vækst
Spillet er slut
1.353.000
1. Alex Morgan
USA W
10.353.000
1.134.000
2. Megan Rapinoe
USA W
9.134.000
930.000
3. Alyssa Naeher
USA W
7.430.000
Holdet.dk

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *