Strategi og ryttertips med Ingemann & Taunø

Klubhuset har besøg af Frederik Ingemann og tidligere Tourspillet vinder Mads Taunø, der skal hjælpe med, hvordan man griber Girospillet an. Der sættes særligt fokus på de første 3 etaper, og de to eksperter kommer med deres bud på de bedste køb.

Lørdag den 4. maj 2024 går starten i Giro d’Italia og dermed også starte på Girospillet 2024. Klubhuset har allieret sig med to af Danmarks absolut bedste cykel-manager-eksperter, Frederik Ingemann, manager-ekspert for Ekstra Bladet og tidligere nr. 3 i Girospillet, og Mads Taunø, der har vundet Tourspillet på Holdet.dk.

Sammen deler de ud af deres viden og klæder dig på til, hvordan de første etaper skal gribes an.

1. Etape for puncheurs

Den første etape i Girospillet slutter med en stigning som gør, at det bliver rytterne, der er dygtige opad, som kommer til at konkurrere om sejren. Særligt spillets dyreste rytter mener de to eksperter er helt essentiel til 1. etape. Lyt til podcasten og hør hvorfor Pogacar er hans høje pris værd. Du kan høre podcasten her:

 

2. Etape for bjergrytterne

Mange af de samme ryttere som var aktuelle til 1. etape, vil også være gode køb til 2. etape i Girospillet. I podcasten nævner eksperterne, hvem der er værd at beholde fra etape 1, og særligt disse ryttere har eksperterne tiltro til:

Den dyre
Romain Bardet
Team dsm-firmenich PostNL
7.500.000
vs.

Romain Bardet har fået en god start på sæsonen, og eksperter har store forventninger til den franske cykelrytter på de første etaper i årets Giro d’ Italia.

Value for money
Antonio Tiberi
Bahrain - Victorious
6.500.000
vs.

Den 22-årige Antonio Tiberi har kørt et flot Tour of the Alps i april måned, hvor han sluttede på den samlede 3. plads. Også i Volta Ciclista a Catalunya i marts var han godt kørende og endte som samlet nr. 8.

Den billige
Mauri Vansevenant
Soudal Quick-Step
4.500.000
vs.

Mauri Vansevenant har været flot kørende i forårsklassikerne, hvor det blev til en 4. plads i Amstel Gold race og en 6. plads i Liege-Bastogne-Liege.

 

3. Etape for sprinterne

Efter at de to første etaper er sluttet opad, så byder etape 3 på en klassiske masespurt, hvor der skal handles de hurtige ryttere ind på holdet. Hvorvidt man skal all in på sprinterne ses der nærmere på i podcasten, ligesom det også diskuteres, hvem den hurtigste sprinter egentlig i er i dette års Giro.

Hvis du vil have konkrete tips til Girospillet, så kommer Frederik Ingemann med manager-optakter til Giro’en hver dag på EB+.

Top 3: vækst i runde 18
Handel åbner om:
0
1. Aurelien Paret-Peintre
Decathlon AG2R La Mondiale Team
6.104.000
0
2. Ben O'Connor
Decathlon AG2R La Mondiale Team
10.464.000
0
3. Damien Touze
Decathlon AG2R La Mondiale Team
2.064.000
5.346.000
1. Tadej Pogacar
UAE Team Emirates
20.346.000
2.747.000
2. Daniel Felipe Martinez
BORA - hansgrohe
11.747.000
2.546.000
3. Geraint Thomas
INEOS Grenadiers
12.546.000
Tjek hold

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *