Wain vandt Super Manager

73 årige John Wain skød med skarpt og vandt Super Manager – Efterår 2019. Specielt ét pletskud af en udskiftning sikrede ham sejren.

I 2017 blev John Wain, der i dag nyder tilværelsen som fodboldfan og pensionist, inviteret med i en managerduel mod sine gamle kolleger fra Alka Forsikring. 

Den invitation fortryder de nok i dag. 

Udover at slå alle de gamle forsikrings-kollegaer, så strøg John Wain nemlig helt til tops i managerspillet og vandt over mere end 30.000 hold.

Rutineret nybegynder 

John Wain har altid interesseret sig for sport og spillede i sin ungdom for traditionsklubber som KB og AB. Managerkarrieren er forholdsvis ny, og “john 1” som vinderholdet hedder, er blot hans syvende managerhold på Holdet.dk 

Vinder af Super Manager - Efterår 2019

John Wain – vinder af Super Manager – Efterår 2019

Sidste sæson endte John Wain på sidstepladsen i den interne Alka-liga, men ny taktik med kun få udskiftninger viste sig at være vejen til sejr. Ialt skiftede John kun ni gange i løbet af spillet, og i de sidste 11 runder lavede han blot én udskiftning. 

Men den skulle også vise sig at gøre forskellen.

“Da Wilczek fik karantæne (inden runde 14), var der mange af mine kammerater, der havde ham, så tænkte jeg nej. Så jeg skiftede ham til Kadrii fra OB, og gjorde ham til kaptajn. Han scorede de næste to kampe, hvor Wilczek var i karantæne.” – fortæller John Wain om den udskiftning, der sikrede ham sejren.

Reddet af mandagskampen

En sløj næstsidste runde og et par uheldige resultater i weekendens kampe gjorde, at “john 1” lå på fjerdepladsen inden mandagskampen mellem OB og FCK. 

Selvom Kadrii gav minus 4.000, så sikrede FCK’s Sotiriou med to scoringer, sejren i Super Manager – Efterår 2019.

Desværre havde John Wain ikke købt Guld+ Hold, og vandt derfor ikke hovedpræmien. Hvilket hans medspillere ikke er sen til at påpege.

“Kollegaerne var ret imponeret over sejren. Men jeg havde jo ikke meldt mig til præmiespillet, så nu får jeg mails fra dem om, at de gerne vil låne mig en 50’er næste gang.” 

“Vi har haft for vane ikke at spille med om præmierne, men det gør jeg ihvertfald fra nu af”. – konkluderer John Wain med et smil.

Du kan også se, hvem der er på årets hold i Super Manager – Efterår 2019.

En kulturtur til vinderen

Sejren kommer dog ikke helt uden gevinst. For de gamle Alka-drenge har nemlig en tradition om at mødes efter hvert managerspil til en kulturtur efterfulgt af en frokost. 

Her skal John blot møde op, og så betaler de andre medlemmer for en hyggelig dag med kulturindslag og middag.

Men hyggen er ikke kun forbeholdt managerfesten. Det er ligeså meget spændingen undervejs i spillet, som tiltrækker. 

“Der er så mange kampe i TV, så man ved dårligt hvad man skal se. Men hvis man er med i managerspillet, så følger man med på en anden måde. For eksempel når jeg er ude, så sidder jeg og smugkigger på telefonen for at følge mit hold”. – afslutter John Wain. 

Top 3: total vækst
Spillet er slut
2.394.000
1. Andreas Schjelderup
9.894.000
2.059.000
2. Yuito Suzuki
Brøndby IF
6.059.000
1.910.000
3. Mohammed Fuseini
Randers FC
4.910.000
Holdet.dk

Vi ønsker John Wain tillykke med en plads på Hall of Fame.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *