Champions Manager – nyt format

Video: Forstå det nye Champions League-format og manager-mulighederne

Vi får et nyt Champions League-format i 2024-2025 sæsoinien. I videoen forklarer Andreas Vidførle de vigtigste ændringer og hvad de betyder for dig som manager.

UEFA har rystet posen og lavet et nyt format til Champions League 2024-2025. Klubhuset’s vært Andreas Vidførle guider dig til at forstå formatet – og hvordan du skal forholde dig som manager. 

Overordnet set går Champions League fra at være 8 grupper med en knock-out-fase til nu at være én liga, hvorfra de bedste går videre til en playoff kamp og en knock-out-fase.

Her er kort fortalt, hvad det nye Champions League format indebærer: 

  • Spilstart: Tirsdag d. 17. september kl. 18.45
  • Runder: 17 (tidligere: 13)
  • Hold: 36 (tidligere: 32)
  • Kampe i alt: 189 (tidligere: 125)
  • Kampe i gruppespillet – pr. klub: 8 (tidligere: 6) 

Hver klub har et forskelligt kampprogram – og holdene møder hinanden på kryds og tværs af seedningslag – på ude- og hjemme-bane.

Nyt format – nye manager muligheder

Der er selvfølgelig en række ting, som du skal være ekstra opmærksom på i forhold til det nye format og Champions Manager 2024-25.

Udover kampprogrammet og hvem de enkelte hold møder, så er der specielt fokus på runde 9 og 10. 

De to runder er nemlig en playoff kamp til knock-out fasen, så til den runde vil de hold som ender 25-36 i ligaen være elimineret – og de 8 bedste hold vil stå over i disse to runder. 

Så hvis du skal score vækst til dit hold i runde 9 og 10, så skal du sikre dig, at have spillere fra klubber, som ender mellem 9. og 24. Pladsen i Champions League ligaen. 

Hvorvidt det nye format gør, at klubberne har mere at spille for (igennem alle runderne) – og derfor ikke sparer spillere? Om du skal sælge dine dyre spillere (fra top 8-hold) i runde 9 og 10, da de sidder over? Det behandler manager-podcasten Klubhuset i deres rundeoptakter til Champions Manager

Sørg for at give Klubhuset et like eller follow på din foretrukne podcast-app, så får du en notifikation hver gang der er manager-podcast til en ny runde i Champions Manager.

Top 3: popularitet
Spilstart om:
52 %
1. Erling Haaland
Manchester City
10.000.000
29 %
2. Ruben Dias
Manchester City
3.500.000
29 %
3. Kasper Schmeichel
Celtic
3.500.000
Sæt hold
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *