Vidførle, Muminovic & Eslund favoriserer de farlige forsvarsspillere

Vidførle får besøg af DR og Mediano fodboldeksperten Arnela Muminovic samt tidligere landsholdsspiller Theresa Eslund, der i dag er fodboldekspert hos Viasat. I fællesskab sætter de tre eksperter et slagkraftigt hold til kvindernes EM slutrunde.

Savner du fodbold i tv? Savner du managerspil? Frygt ej!

Onsdag den 6. juli starter EM slutrunden for kvinder. Turneringen afvikles i England og har naturligvis dansk deltagelse. Første kamp til slutrunden er England, der åbner turneringen mod Østrig. Fredag den 8. juli skal Danmark i aktion, når de i dødens pulje møder EM-historiens mest vindende mandskab; Tyskland.

Hvor kan man finde data på kvindefodbold?

Først og fremmest bør man høre podcasten inden man sætter sit managerhold til EM for kvinder. Det er to virkelig kompetente eksperter, der denne gang har gjort Vidførle selskab i podcaststudiet;

  • Arnela Muminovic er til daglig fodboldekspert på både DR og hos Mediano. Hun er uddannet journalist og har en fortid på det danske U-17 og U-19 landshold.
  • Theresa Eslund (tidligere Nielsen) har netop indstillet sin professionelle karriere som fodboldspiller og er i dag fodboldekspert hos Viasat. Hun har spillet 133 A-landskampe og scorede i 2017 det afgørende mål i EM kvartfinalen mod Tyskland. Ved samme slutrunde vandt hun sølvmedalje og kom på turneringens hold.

Når der skal søges efter kvindefodbolddata, skal der søges lidt andre steder end normalt. Anbefalingen fra Vidførle er, at kigge nærmere på hjemmesiden soccerway, der har data fra alle kvindelandsholdene.

Det er ifølge eksperterne også vigtigt ikke at lægge for meget vægt på kvalifikationskampene, hvor de dygtige hold sjældent bliver matchet. Træningsturneringen Algarve Cup i Portugal, er dog en turnering, der generelt prioriteres forholdsvis højt inde for kvindefodbolden, hvorfor disse kampe godt kan tillægges værdi.

Podcasten til EM Manager

For flere anbefalinger, så tag og lyt til podcasten og hør hvem Muminovic og Eslund ser som de bedste køb. Du kan høre podcasten her:

 

Trioens hold til runde 1

 

3 farlige forsvarsspillere fra podcasten

Theresa Eslunds forsvarsfidus
Sandy Baltimore
France W
2.500.000
vs. Italy W

Sandy Baltimore spiller normalt angriber i PSG, men på landsholdet er hun lidt længere tilbage på banen. Dog er det stadig forventningen, at hun får en af pladserne på den offensive midtbane. Hun har spillet 13 kampe for Frankring og scoret 2 mål. Sandy Baltimore er kun 22 år, så det ligner nu hun skal få sit store gennembrud.

Arnela Muminovic's forsvarsfidus
Lucy Bronze
England W
4.102.000
vs. Norway W

9 mål for England er det blevet til for Lucy Bronze, der til daglig spiller for Manchester City, men netop er skiftet til FC Barcelona. Hun er en del af en stærk engelsk defensiv og er hver sæson garant for en håndfuld scoringer. Med en alder på 30 år skal hun være en af de bærende kræfter for de engelske forhåndsfavoritter.

Vidførles forsvarsanbefaling
Ana-Maria Crnogorcevic
Switzerland W
4.000.000
vs. Portugal W

I EM kvalifikationen er det blevet til 6 mål og 6 assists for Barcelonaspilleren Ana-Maria Crnogorcevic, som med 61 mål i 125 kampe for Schweiz er en kæmpe managerfidus, da hun er sat som forsvarsspiller i managerspillet. En must-have i Vidførles optik omend de kvindelige eksperter ikke havde meget fidus til Schweiz.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
1.334.000
1. Bethany Mead
England W
8.834.000
1.047.000
2. Alexandra Popp
Germany W
6.047.000
866.000
3. Lucy Bronze
England W
4.866.000
Holdet.dk

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *