1. Runde: Burnley & Brighton overrasker

Premier League er endelig igang. Vi tager pulsen på første runde, og kårer rundens hold, som har tre spilere fra City, United og… Burnley.

37.028 hold. Så mange dyster om sejren i Premier Manager – Efterår 2019. Bedst af alle i første runde var Steen Rasmussen, som havde R. Sterling som anfører og hele syv spillere i sin startformation, som endte med hænderne over hovedet.

Hans hold hedder Stonehard Tops, som du kan se her.

 

Første runde bød på storsejre til Liverpool, Manchester City og Manchester United, men Brighton og Burnley var holdene med det største potentiale ift. at score point med billige spillere. Burnley har f.eks. tre spillere med på rundens hold (A. Barnes, E. Pieters og J. Gudmundsson), som til sammen er ejet af 0.5 %.

Målmændene Nick Pope (Burnley – 7.5 %) og Mathew Ryan (Brighton – pop. 5.5 %), som Mads Junker havde i sin start 11’er, var dog spottet fra start, og har sikret mange managers gode point i første runde.

Rundens hold

Tre ting vi lærte fra runde 1

Origi > Sane

Indtil Sadio Mane er tilbage i form, så er Divock Origi til 4.6 mio. et must-have. Lidt over 16 % havde ham til første runde, og de sparede godt på budgettet ift. Mane (11 mio.). Mane erstattede Origi i 73. min., men mon ikke han får spilletid i et par runder mere.

Billigt guld i Chelsea

Chelsea og den nye manager Frank Lampard tabte godt nok stort i første runde, men startopstillingen bød på flere billige spillere. Mason Mount en offensiv midtbanespiller til 3 mio., Emerson en offensivt indstillet back, som fik tre skud på mål, koster 3 mio. og Tammy Abraham startede som ene-angriber til blot 4.5 mio. Specielt de to første ligner nogle talenter, som Frank Lampard satser på.

Chelsea møder Leicester hjemme i runde 2.

De dyre drenge scorer

Alle spillere der kostede over 8 mio. (med undtagelse af S. Mane (Liverpool), som kun spillede 16 min.) scorede minimum ét mål i 1. runde. Det kan godt betale sig at smide penge efter de dyreste angribere, og hvis du havde valgt R. Sterling som anfører, så ville du have være endnu mere glad.

I runde 2 tørner Manchester City og Tottenham sammen, hvilket kan påvirke hvorvidt du skal beholde eller sælge Sterling/Kane, men ellers har de andre dyre spillere fornuftige modstandere.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.616.000
1. Cole Palmer
Chelsea
7.616.000
3.575.000
2. Phil Foden
Manchester City
11.075.000
2.944.000
3. Kai Havertz
Arsenal
8.444.000
Holdet.dk
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *