3 billige spillere med mål i støvlerne

Er du på jagt efter billige spillere til den kommende runde med mål i støvlerne, så se med i denne uges videooptakt, hvor Andreas Vidførle kommer med sine anbefalinger til runde 6.

Skiftet af Erling Håland for Robert Lewandowski gav bagslag i runde 5 i Bundes Manager.

I Runde 6 vil det dog igen være at foretrække at have polakken, der skal en tur til oprykkerne fra Greuther Fürth. Alt imens tager den målfarlige nordmand til Gladbach, og mens Dortmund (målt på xG) var heldige med at vinde over Union i runde 5, var Gladbach igen uheldige med at tabe i deres møde med Augsburg.

Skal man købe RB Leipzig spillere?

Hjemme mod Hertha Berlin og hjemmekamp mod Bochum. Det kampprogram fås ikke meget bedre – og når det samtidig er en af topklubberne i Tyskland, der har programmet, plejer det at være givet, at man skal fylde op med spillere fra den pågældende klub.

Men denne gang bør man være påpasselig. Først og fremmest fordi resultaterne ikke har været med RB Leipzig; 1 sejr, 1 uafgjort og 3 nederlag er resultatet efter de første 5 runder i Bundesligaen. Ganske vist har marginalerne ikke været med RB Leipzig og både sidste rundes opgør mod Köln og nederlaget til Wolfsburg burde ud fra xG være blevet til RB Leipzig sejre.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.041.000
1. Harry Kane
Bayern München
17.041.000
2.737.000
2. Lois Openda
RB Leipzig
11.237.000
2.507.000
3. Deniz Undav
Stuttgart
9.507.000
Holdet.dk

En anden bekymring vedrørende Leipzig er imidlertid også, hvem der starter for den østtyske klub, og så naturligvis også at ingen af Leipzigs spillere rigtig har stjålet opmærksomheden og vist sig som holdets målscorer / topscorer. Målene kan lige så vel komme fra Forsberg, som fra Szoboszlai, Nkunku eller Olmo.

Se rundeoptakten på Youtube

Vidførle kommer i nedenstående ind på en lang række spillere, som er interessante til den kommende runde af Bundes Manager.

Ligeledes kommer han med sine overvejelser omkring spillersalg på hans eget primære hold; Vidførles 11.

Videoen udkommer forud for hver runde – og du kan abonnere på YouTube her.

3 Skarpe fra Vidførle

Rundens Billige spiller
Omar Marmoush
Stuttgart
2.560.000
vs. RB Leipzig

Egyptiske Omar Marmoush er blevet hentet i Wolfsburg. Han scorede i kampen mod Eintracht Frankfurt i hans ene af to optrædener for Stuttgart. I sidste sæson optrådte han for St. Pauli i 2. Bundesligaen, hvor han scorede 7 mål i 21 ligakampe.

Rundens oversete spiller
Levin Öztunali
Union Berlin
4.104.000
vs. Arminia Bielefeld

Den tidligere Mainz spiller har spillet de seneste 3 kampe fra start og har i de 3 kampe registreret sig for 0,43 xG i alt. Han er ejet af 0,5% af managerne og kan være en fin billig løsning til de næste par runder. Skønt målene var få i sidste sæson blev det alligevel til 4 mål og 3 assist i forrige sæson på 1700 minutters fodbold.

Rundens Must Buy
Anthony Modeste
FC Köln
3.540.000
vs. Eintracht Frankfurt

17 kampe i sidste sæson i Bundesligaen og i Ligue 1 resulterede i 0 mål og 0 assist, men denne sæson er åbnet helt anderledes. Fire scoringer er det blevet til på 2,71 xG, hvilket ikke er overraskende med op mod 5 afslutninger pr. kamp. Modeste. I runde 7 møder man tilmed hjemme i Köln bundholdet Greuther Fürth.

 

Vidførles 11 udvalgte til runde 6

 

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *