No Max, no way: 7 anbefalinger fra Motor Manager eksperten

Endnu en spændende Formel 1 sæson venter os, med endnu flere løb end normalt. Favoritterne spås til at være Red Bull, men lad os sammen dykke lidt dybere end bare læse overskrifterne. 

I 2022 kørte Lars Kroot en fornem anden plads i hus i Motor Manager – og indsigten i tests, teams og managerspil sætter han i spil i hver runde af Motor Manager 2024. Du kan læse optakt til hver runde i Motor Manager lige her – og i denne artikel tager han fat på 1. runde og kommer med 7 tips, som du kan læse nedenfor.

Et dårligt og et godt team

Dette års testing er gået rigtig fint for mange af holdene. Men eftersom alle teams har taget et stort skridt fremad, er der nok nogen af de hold som var langt bagud sidste år, der havde håbet, at de var længere fremme end de er nu.

Et af de hold er Williams. Med rigtig store forventninger og en udmærket sæson sidste år med Alex Albon, så havde de nok håbet på en bedre test end de havde. Jeg havde personligt også spået dem til at være længere fremme end de var ved testing, men med både spin offs og motor relateret problemer, som mange få havde, er jeg stadig lidt usikker på dem.

RB F1 Team (tidligere kendt som AlphaTauri), har jeg til gengæld store forventninger til. Før hen ville de gerne være deres selvstændige team, og ville lave deres dele selv, men til dette års sæson, har de købt alle de dele de må fra Red Bull. Med det i tankerne, synes jeg RB F1 Team er et glimrende valg til prisen.

7 anbefalinger til runde 1

MUST-HAVE KØRER
Oscar Piastri
McLaren
6.000.000
vs.

McLaren er et af de hold de fleste har høje forventninger til. Sidste år var Piastris første sæson i Formel 1, men alligevel var han ofte med i den sjove ende af feltet, så for sådan en billig pris, mener jeg han er et must-have i Formel 1 i 2024.

MUST-HAVE KONSTRUKTØR
Ferrari
Ferrari
8.500.000
vs.

I år har vi desværre ingen åbenlyse konstruktør, der er et must-have pga. prisen, da Mercedes, Ferrari og McLaren alle er prissat meget ens, dog synes jeg selv at Ferrari er det bedste bud ud af de 3, da jeg mener over en 24 løbs sæson, at Ferrari vil være tættere på Red Bull end McLaren.

ENABLER KØRER
Yuki Tsunoda
RB F1 Team
4.000.000
vs.

RB F1 Team har haft en fin test, og er de virkelige så gode som jeg har forventninger til, så er 4 millioner for Tsunoda rigtig fint lagt. Han præsterede rigtig fint sidste sæson, og med 3 år i Formel 1 skal han til at være længere fremme i feltet, hvis han rigtigt vil vise sig frem og imponere. En vigtig sæson for Tsunoda, som kan give resultater.

ENABLER KONSTRUKTØR
RB F1 Team
RB F1 Team
5.500.000
vs.

Af samme årsag som nævnt ved Tsunoda, så ser det rigtig fint ud for det gamle AlphaTauri hold. Med to fornuftige kørere, så har jeg høje forventningen, og med sådan en billig pris, synes jeg bestemt ikke det er dumt at tage dem som konstruktør, hvis man mangler pengene.

ENABLER PITCREW
RB F1 Team
RB F1 Team
5.500.000
vs.

Pitcrew har oftes været den plads på ens hold, hvor det kan være rigtig svært at finde noget spændende, og det er oftes der hvor mange gerne vil spare pengene. Man kan selvfølgelig gå helt billigt, men jeg synes det er det værd at lægge en million ekstra på RB F1 Team, så man også har den røde tråd i gennem hele sit hold.

DIFFERENTIAL KØRER
Alexander Albon
Williams
4.500.000
vs.

Selvom jeg ikke har de største forventninger til Williams i år, så synes jeg Alex Albon er et glimrende bud. Han viste os sidste år, at han sagtens kan være med i den sjove ende af feltet, uden at have den hurtigste bil under sig. Der spås en stor kører-rokade i 2025, så Albon kan meget vel køre for sin chance for at komme i en hurtigere bil.

KAPTAJNEN
Max Verstappen
Red Bull Racing
15.000.000
vs.

Ja vi kommer vel ikke uden om hollænderen, i en blog hvor det handler om at komme med de bedste forslag til spillet. Så skræmmende som det er, så er der en realistisk chance for, at han slår alle rekorder han slog sidste år, så der er ingen vej uden om Verstappen, hvis man vil have en chance i årets Motor Manager.

Top 3: køb
Handel lukker om:
101
1. Mercedes W15 E
Mercedes
10.224.000
72
2. Lewis Hamilton
Mercedes
11.453.000
71
3. George Russell
Mercedes
9.950.000
-105
1. Charles Leclerc
Ferrari
10.686.000
-97
2. Ferrari SF-24
Ferrari
9.997.000
-41
3. Yuki Tsunoda
RB F1 Team
4.820.000
Skift ud
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *