Alle veje fører til Roma

Et fantastisk kampprogram får Baggios Pisk til at kigge imod hovedstadsklubben Roma. Få tre tips fra Serie A eksperterne til 3. runde.

Tredje runde i Serie A-manager byder på flere kampe med store favoritter, men Baggios Pisk holder særligt øje med klubberne i hovedstaden Rom, hvor en blond kending atter bejler til anførerbindet. 

Særligt Mourinhos Roma er dog værd at holde øje med. De næste tre kampe byder på opgør mod Cagliari, Empoli og Genoa, og derfor kan det være begyndelsen på en god stime, som man ikke vil misse.

Hør seneste episode af Baggios Pisk, som indeholder en spiloptakt til managerspillets 1. runde.

Tre tips fra Baggios Pisk

Den billige
Mattia Aramu
Venezia
2.968.000
vs. Empoli

Venezia mod Empoli ligner på forhånd et opgør, som kan gå alle veje. Hos hjemmeholdet tager den offensive midtbaneitaliener sig af både straffespark og dødbolde, og det er allerede blevet til fem scoringer i løbet af året for oprykkerholdet.

Den frække
Nicolo Zaniolo
Roma
3.963.000
vs. Cagliari

Få har været mere uheldige med skader end Nicolo Zaniolo. Men det italienske stortalent bliver atter spået en startplads helt fremme hos Mourinhos mandskab, og gæsterne fra Cagliari har lukket næst flest mål ind af alle hold i rækken.

Anføreren
Ciro Immobile
Lazio
8.704.000
vs. Salernitana

Lazios notoriske målscorer har allerede scoret to gange i forårsspillet, og den blonde bomber, som tillige tager straffe for sit hold, ligner umiddelbart det bedste bud på et hattrick i weekendens runde.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
2.109.000
1. Lautaro Martinez
Internazionale
13.109.000
2.073.000
2. Teun Koopmeiners
Atalanta
7.573.000
2.050.000
3. Christian Pulisic
AC Milan
8.050.000
Holdet.dk
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *