Baggios Pisk: Juve dominerer forårets managerhold

Thomas Søgaard Rohde og Christian Nørgaard Larsen er værterne på Baggios Pisk – og vanen tro, så tager de to Calcio eksperter fat i en dybdegående analyse af Serie A Manager – Forår 2024.

Fredag den 5. Januar kl. 20.45 starter Serie A Manager – Forår 2024 – og du kan spille mod Baggios Pisks værter og andre Serie A fans i deres Baggios Pisk Miniliga.

Fælder i kampprogrammet

I januar spilles African Cup of Nations og Asian Cup, hvor flere spillere skal i aktion for deres landshold. Inter og Juventus er de to storhold, som er upåvirket af landskampene, hvorimod de andre storklubber mister nogle spillere fra midten af januar og tre-fire uger frem. 

Derudover skal du holde øje med runde tre i Serie A Manager. Otte hold står nemlig over i den runde, så der skal man kigge godt efter når man sætter sit mandskab til 1. runde. Et hold som har kampe i alle tre runder er Den Gamle Dame, som har et startprogram der hedder Salernitana (U), Sassuolo (H), Lecce (U) og Empoli (H).

Derfor går Baggios Pisk også med Juventus målmand, Wojciech Szczesny, selvom han er spillets dyreste målmand. Vanen tro så er der også en masse billige alternativer, som du kan høre i podcasten her. 

Baggios Pisk Manager-special

Managertipsene starter ved ca. 40. minut. 

Billig back i Bologna

Den første back, som Baggios Pisk sætter på holdet, er en spændende Bologna-back til kun 2.5 mio. Riccardo Calafiori er i kategorien enabler, som ikke bidrager med mål og assist, men Bologna har gode muligheder for clean sheets. Derudover er der selvfølgelig blevet plads til en Juventus-spiller i defensiven i form af Bremer. 

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
1 kommentar
  • Bertil Jørgensen30. december 2023 kl. 12:17

    Skuffet over i slet ikke nævner den kære Gudmundsen i overvejelserne til angrebet. Han er brandvarm og hans hold sidder ikke over som eks. Bologna med Zirkee som så osse koster 1 mio mere end netop Gudmundsen

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *