Anførerbindet til Suzuki

Brøndby er rundens største favorit og i Klubhuset har man tillid til den målfarlige japaner, der i sidste kamp mod Silkeborg lavede hattrick. Og så ses der tilbage på den netop overståede runde 6.

Klubhuset med Frederik Ingemann ser tilbage på 6. runde af Super Manager. Hør hvilke spillere, der stod for rundens bedste manager-præstation, og hvem der floppede størst i den forgangne runde. Så er du ikke helt opdateret på hvad der skete i 6. runde eller vil du gerne høre om du med rette kan føle dig uheldig efter første runde, så lyt med til Klubhusets Super Manager podcastoptakt til runde 7.

Rundeanbefalingerne

Der bliver også kigget fremad mod den forestående runde i Super Manager, hvor Klubhuset og deres gæster kommer med deres forslag til det bedste budgetkøb, valuekøb og luksuskøb til runden.

Budgetkøbet: spilleren der maksimalt koster 3,0 mio (3,5 for målmænd) og meget gerne lavere, så han kan være med til at frigøre penge til de store profiler i Superligaen.

Valuekøbet: spilleren der til prisen er et rigtig godt køb. Med andre ord; “ham her burde nok have kostet noget mere”.

Luksuskøbet: Spilleren som er dyr, men som på trods af det dyre prisskilt kan vise sig at blive en fantastisk investering.

Til 7. runde af Super Manager ser Klubhuset særlig værdi i disse spillere. Lyt med i podcasten for at høre de øvrige anbefalinger fra tidskode: 38:47 i podcasten.

Budgetvalget
Oliver Provstgaard
Vejle Boldklub
2.936.000
vs. Viborg FF

Vejle hentede en fortjent sejr i Odense og står nu overfor to fine hjemmekampe mod henholdsvis Viborg og Randers. Oliver Provstgaard er en del af en stærk Vejle defensiv og har også x-faktor nok til, at man berettiget kan sætte næsen op efter mål fra Vejlespilleren.

Valuekøbet
Simen Bolkan Nordli
Randers FC
4.265.000
vs. Hvidovre IF

Gode valuekøb er der mange af – i sær på midtbanen – men en af de bedste er Simen Bolkan Nordli, der fortsat kun er ejet af 10% af managerspillerne.

Luksusspilleren
Sean Klaiber
Brøndby IF
5.625.000
vs. Silkeborg IF

Mens mange af de dyre spillere skuffer, så viste Sean Klaiber mod FCK at Surinams landsholdsspiller er særdeles farlig, når han optræder på Brøndbys wingback position. Sean Klaiber er alle pengene værd for et velspillende BIF hold med et fornuftigt kampprogram.

Podcast-emnerne til runde 7

I denne uges podcast kigger Klubhuset nærmere på Brøndbys profiler til hjemmekampen mod Silkeborg, og ser nærmere på hvilke midtbanespillere det er man skal eje.

Og så kigger klubhuset også tilbage på runden der gik – for hvilke hold klarede sig egentlig bedst, og hvem registrerede de store chancer i den forgangne runde?

Manager-klinikken

Klubhuset ser hver runde nærmere på lytternes managerhold i manager-klinikken? I denne uge ser Klubhuset bl.a. nærmere på om man skal sælge Ementa? Og hvilke spillere som bør være på ens midtbane? Og så er det tid til at give Suzuki anførerbindet.

Podcasten til Super Manager

For flere anbefalinger til Super Manager, så tag og lyt til podcasten og hør hvem Klubhuset sætter på deres fælleshold til runde 7. Du kan høre podcasten her:

 

 

Top 3: popularitet
Spilstart om:
44 %
1. Orri Oskarsson
FC København
6.500.000
36 %
2. Elias Achouri
FC København
6.500.000
29 %
3. Nicolai Vallys
Brøndby IF
8.000.000
Sæt hold

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *