Baggios Pisk afdækker de bedste køb

Podcasten Baggios Pisk kigger nærmere på forårets italienske managerspil, og finder frem til en række spillere, du bør overveje.

Torsdag den 6. januar skydes Serie A Manager – Forår 2022 i gang. Allerede fra kl. 12.30 er der fodbold fra Støvlelandet, hvilket skyldes at den 6. januar er Helligtrekongersdag, hvilket er en helligdag i det italienske.

De to erfarne Serie A-eksperter Thomas Søgaard Rohde og Christian Nørgaard Larsen går i dybden med spillerlisten i Serie A manager og kommer med deres bud på, hvilke spillere du særligt bør overveje i det nye Serie A managerspil for at komme godt i gang.

Du kan høre analysen og de mange spilleranbefalinger i podcasten herunder (manager-afsnittet starter ved ca. 1 time og 5 min.)

Baggios Pisk anbefaling

Målmand
Andrea Consigli
Sassuolo
4.607.000
vs. Genoa

Midterholdet spiller til mere end deres placering, og med deres startprogram i 2022 for øje er Consigli meget interessant. Genoa, Empoli og Verona er modstanderne i indledningen i 2022. Alle burde kunne håndteres offensivt

Målmand
Samir Handanovic
Inter
7.848.000
vs. Bologna

Inter er det formstærkeste mandskab i Serie A og med en defensiv, der ser utrolig stærk ud, så går man ikke galt i byen med Inter-målmanden. Han er dog dyr, og pengene vil måske mangle et andet sted.

Forsvar
Gian Marco Ferrari
Sassuolo
4.005.000
vs. Genoa

Af samme årsager som valget af målmand bør der også overvejes Sassuolo i forsvaret. Her er Gian Marco Ferrari et godt bud, da du her får en sikker starter til en pris, som absolut er tiltrækkende.

Forsvar
Lucas Martínez Quarta
Fiorentina
3.632.000
vs. Udinese

En spiller som er gået under radaren hos vores eksperter i Baggios Pisk. Ikke desto mindre er han et godt valg, hvis man har startprogram og pris for øje. Af de øverste hold i Serie A er Fiorentina det med det mest overkommelige startprogram i 2022.

Forsvar
Milan Skriniar
Inter
6.474.000
vs. Bologna

Fiorentina og Sassuolos forsvarsspillere er interessant pga. startprogrammet i 2022. Skriniar er interessant, fordi han er en klassespiller på Italiens formentlig bedste hold lige pt. Slovakken er ikke kun garant for ”clean sheets”, han er også aldeles hovedstødsstærk og dermed målfarlig

Midtbane
Nicolas Gonzalez
Fiorentina
5.171.000
vs. Udinese

Midtbanespiller med en angriberrolle ved siden af superstjernen Vlahovic. Det bliver naturligvis ikke til lige så mange mål som serberen, men Gonzalez er svær at komme udenom, når man anskuer positionen, prisen og startprogrammet.

Midtbane
Antonin Barak
Verona
5.048.000
vs. Spezia

Endnu en meget offensiv midtbanespiller. Veronas straffesparksskytte har indtil videre lavet 5 mål og 3 assists i 15 kampe denne sæson og med et startprogram, hvor Spezia og Salernitana venter, så er Barak attraktiv.

Midtbane
Jeremie Boga
Sassuolo
3.671.000
vs. Genoa

En håndgranat og en af Serie A’s bedste driblere. Sådan lyder beskrivelsen fra Baggios Pisk, når snakken falder på Boga. Han har været skadet, og han har derfor ikke leveret alverden i efterårssæsonen, hvilket afspejles i prisen. Formen peger opad, og et køb er derfor meget interessant.

Midtbanen
Hakan Calhanoglu
Inter
8.334.000
vs. Bologna

Han tager alle dødbolde og nogle straffespark for Inter. Den bedste af de dyreste på midten lyder beskrivelse fra Baggios Pisk, hvilket den store vækst i det seneste spil understøtter.

Angreb
Gianluca Scamacca
Sassuolo
5.414.000
vs. Genoa

Manden med flest halstavoveringer i Serie A er et godt bud på en billigere angriber. Formen er god. Prisen er rimelig. Kampprogrammet er lovende.

Angreb
Dusan Vlahovic
Fiorentina
9.066.000
vs. Udinese

Den unge serbiske komet er vel nærmest ikke engang en anbefaling. Statistikkerne taler sit tydelige sprog. 16 mål i 19 kampe er vanvittigt på et hold, der ikke engang hører til i den absolutte ligatop. Er han stadig i Fiorentina, når spillet begynder, er han et must-have.

Angreb
Lautaro Martinez
Inter
9.466.000
vs. Bologna

Førstevalget i klubben, der er favorit til mesterskabet. I sig selv burde det være interessant, også selvom der er risiko for rotation mellem Inter-spillerne. Et bedre valg end hans lige så dyre angrebskollega Eden Dzeko.

Top 3: køb
Handel lukker om:
42
1. Teun Koopmeiners
Atalanta
7.521.000
38
2. Matteo Gabbia
AC Milan
3.541.000
31
3. Gianluca Scamacca
Atalanta
6.566.000
-43
1. Andrea Cambiaso
Juventus
4.741.000
-39
2. Romelu Lukaku
Roma
8.381.000
-15
3. Darko Lazovic
Hellas Verona
3.668.000
Skift ud
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *