Baggios Pisk: In Tammy we trust

En miserable start er vendt til succes for Baggios Pisk’s fælleshold. Hør hvem de to værter peger på til tredje runde, som byder på masser af topbrag og favorable manager match-ups.

Transfervinduet er smækket i. Det markerer afslutningen på profil-flugten fra Italien, hvor spillere som Lukaku, Ronaldo og Donnarumma.   

I Baggios Pisk kårer de top tre i bedste transfer-vindue for Serie A klubberne – og fra ca. 24. minutter inde er der fokus på managerspillet til Serie A.  

Top 3: total vækst
Spillet er slut
2.109.000
1. Lautaro Martinez
Internazionale
13.109.000
2.073.000
2. Teun Koopmeiners
Atalanta
7.573.000
2.050.000
3. Christian Pulisic
AC Milan
8.050.000
Holdet.dk

Baggios Pisk rejser sig

“Vi er tilbage nu! – vi er gået fra bund 20 % til top 16 %” – sådan lyder status for værterne på Baggios Pisk, Thomas Søgaard Rohde og Christian Nørgaard Larsen. 

I podcasten gennemgår de to skabs-italienere deres managerhold i Serie A Manager, hvor de foretager tre udskiftninger.  

“I følge Gazzetta og andre italienske sportsmedier starter Paulo Dybala (6.1 mio.) sandsynligvis ude”, fortæller Christian Nørgaard Larsen, som tager konsekvensen og sælger Juventus-angriberen. I hans sted køber de Roma’s spydspids Tammy Abraham (5.3 mio.), som får en varm anbefaling med fra Baggios Pisk. 

Runden byder på en masse topbrag, som f.eks. Napoli – Juventus, Milan – Lazio og Atalanta – Fiorentina, og det får værterne til at kigge nærmere på en række mindre klubber. Hør hvilke x-factor kampe, de har i kiggerten fra ca. 24.00 min. inde i podcasten.

Tre spillertips til Serie A

Den billige
Leonardo Mancuso
Empoli
5.271.000
vs. Empoli

Han er en notorisk goal-getter fra Empoli. Han scorede 20 mål i sidste sæson i Serie B. Oprykkerne fra Empoli møder Venezia hjemme, og Mancuso tager sig af eventuelle straffespark. Næste modstander er Sampdoria på hjemmebane, som også kan give værdi til dit managerhold.

Den Frække
Andrea Belotti
Torino
5.948.000
vs. Bologna

Hold øje med den angriberens skade-status. Andrea Belotti er tvivlsom, men hvis han kommer i aktion, så er han guld værd til Torino’s hjemmekamp mod Sassuolo. Anføreren scorede i første kamp mod Atalanta og er et frækt valg til 3. Runde.

Anføreren
Tammy Abraham
Roma
5.346.000
vs. Sassuolo (H)

Englænderen har scoret et mål og lavet to assist i de første to kampe. Han har fået ny energi under Mourinho, og så spiller han for det stærkeste hold med den letteste modstander (Sassuolo) i runde 3.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *