Baggios Pisk: Køb forsvarsveteran med mål i støvlerne til under 3 mio.

Til sidste runde inden landsholdspausen finder Baggios Pisk tre spillertips frem – og der er god værdi i en forsvarsspiller, som har scoret tre mål i de seneste tre kampe for Genoa.

Baggios Pisk havde en forrygende runde 6 i Serie A Manager båret af sejre til Napoli og Lazio i endnu et elektrisk Derby della Capitale.

I runde 7 venter der endnu en klassiker, Derby di Torino, mellem sårede Juventus og Torino, der yderst sjældent vinder over den zebrastribede mastodont.

Og så byder runden også på nogle lækkerbiskner i form af Fiorentina-Napoli og Atalanta-Milan.

Baggios Pisk retter dog blikket mod et par mindre opgør i jagten på top-10 Serie A Manager, som kommer stadig nærmere.

Baggios Pisk er gået over til at være en månedlig podcast, og indeholder derfor ikke tips til managerspillet, men du skal ikke snydes for et par anbefalinger.

Baggios Pisk 3 spillertips

Den billige
Domenico Criscito
Genoa
2.957.000
vs. Salernitana (U)

Genoa har scoret fem mål i de seneste to opgør, som er endt uafgjort, og den billige veteran Domenico Criscito med fortid på landsholdet har scoret i tre kampe i træk – alle på straffe. Modstanderen er bundproppen Salernitana, der i snit har lukket 2,5 mål pr. kamp.

Den frække
Antonin Barak
Verona
4.258.000
vs. Spezia (H)

Veronas tjekkiske landsholdsspiller tager ligesom Criscito straffespark og har scoret i to af de seneste tre kampe, begge gange fra ellevemeterpletten. Verona har fået en lovende start under den nye træner Igor Tudor og tager imod en af sæsonens nedrykningskandidater, Spezia.

Kaptajnvalget
Ciro Immobile
Lazio
8.565.000
vs. Bologna (U)

Tæt løb mellem Tammy Abraham og Ciro Immobile. Vi går med den blonde bomber, der med seks mål og to assists er den eneste spiller med over en million i vækst. Modstanderen er Bologna, hvis forsvar er blødt som smør på en lun sommerdag, har lukket 14 mål ind i seks kampe og senest tabte 4-2 til Empoli.

Top 3: køb
Handel lukker om:
44
1. Teun Koopmeiners
Atalanta
7.521.000
40
2. Matteo Gabbia
AC Milan
3.541.000
35
3. Gianluca Scamacca
Atalanta
6.566.000
-46
1. Andrea Cambiaso
Juventus
4.741.000
-39
2. Romelu Lukaku
Roma
8.381.000
-15
3. Darko Lazovic
Hellas Verona
3.668.000
Skift ud

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *