Baggios Pisk: Tag et sats på Sassuolo

Baggios Pisk har rettet blikket imod Serie A førerholdets spydspids, Victor Omishen, som de også anbefalede inden spilstart. En træg start er vendt til et “must-buy”. Hør optakten til runde 6 her.

Runde 5 i Serie A Manager – Efterår 2021 levede op til ligaens gamle ry som en liga med de største forsvarsspiller.

I managerspillet til Serie A var det dog ikke de defensive aktioner der satte forsvarspillerne i fokus. Det var derimod de offensive aktioner, der tegner billedet for en runde 5, hvor fire af de fem mest vækstede spillere er forsvarsspillere.

Om forsvarsspillerne dominerer igen i runde 6 vil vi lade Baggios Pisk om at vurdere.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
2.109.000
1. Lautaro Martinez
Internazionale
13.109.000
2.073.000
2. Teun Koopmeiners
Atalanta
7.573.000
2.050.000
3. Christian Pulisic
AC Milan
8.050.000
Holdet.dk

Optakt til runde 6

Hør optakten til weekendens Serie A (Starter ved 31 min.)

I Baggios Pisk har de to værter rettet blikket imod tre kampe, hvor du kan få værdi for dit manager-budget. Kig nærmere på de offensive våben i Napoli, som har vundet de seneste to kampe med 4-0, de defensive spillere fra Milan, som møder Spezia – og så er der en del billige spillere med x-factor at finde i Sassuolo – Salernitana.

Tre anbefalinger

Den billige
Davide Frattesi
Sassuolo
4.428.000
vs. Napoli

Den 22 årige midtbanespiller har været fast mand på de italienske ungdomslandshold og er startet inde i hver kamp i denne sæson for Sassuolo. Han er registreret for fem skud på mål – og med en popularitetsprocent på under 1 og pris 2.5 mio. er han lidt af et fund.

Den frække
Giacomo Raspadori
Sassuolo
6.487.000
vs. Sassuolo

Sassuolo har vist fine offensive takter og potentialet kan meget vel blive udløst i et godt match-up mod Salernitana. Raspadori var med til EM og scorede i åbningsrunden af Serie A Manager. En angriber med et godt match-up til 4.1 mio. bliver han rundens frække anbefaling.

Anføreren
Victor Osimhen
Napoli
6.055.000
vs. Cagliari (H)

Efter en vaklende start ser Osimhen nu yderst farlig ud. Har scoret tre mål i de seneste to kampe, og Napoli har fem sejre ud af fem mulige. De møder Cagliari og med et prisskilt på kun 6 mio. bliver Osimhen rundens klare anførervalg.

Læs øvrige optakter til Serie A Manager.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *