Billig Bayern München spiller er rundens “Must Have”

Andreas Vidførle fra Klubhuset kommer med en lang række af spilleranbefalinger samt løfter sløret for hans transfers på “Vidførles 11” forud for 2. runde af Bundes Manager.

Første runde blev en stor succes for de spillere der havde satse på Håland og Dortmund frem for mestrene fra Bayern München. Men allerede til runde 2 i Bundes Manager ser det ud til, at det bliver det omvendte scenarie, når Bayern München tager imod FC Køln, mens Dortmund skal på en svær udekamp til Freiburg.

Køb billige spillere

Med undtagelse af Bayern Münchens spillere er anbefalingen til runde 2, at man alene bør købe billige spillere. Vi ved endnu ikke hvor gode de forskellige hold reelt er og et køb af f.eks. Kamada eller Kostic er i min optik et alt for stort sats på nuværende tidspunkt.

Hold dig derfor til de billige spillere omkring 3 millioner. Heldigvis er der masser af spillere til billige penge som også indeholder en hel masse x-faktor – og det er spillere du billigt kan skifte ud igen efter runde 2, når vi har fået et endnu bedre billede af de forskellige klubbers niveau.

Se rundeoptakten på Youtube

Vidførle kommer i nedenstående ind på en lang række spillere, som er interessante til den kommende runde af Bundes Manager.

Ligeledes kommer han med sine overvejelser omkring spillersalg på hans eget primære hold; Vidførles 11.

Videoen udkommer forud for hver runde – og du kan abonnere på YouTube her.

Her kan du læse de tidligere optakter til Bundes Manager.

4 Skarpe fra Vidførle

Rundens "Must Buy"
Josip Stanisic
Bayern München
2.873.000
vs. Wolfsburg

Den unge Bayern spiller har fået masser af spilletid i pre-season under den nye træner Nagelsmann. Den 21-årige tysker har grebet chancen og forventes at starte mod FC Køln. I 1. runde mod BMG blev han noteret for 3 afslutninger inde i BMG’s straffesparksfelt og i alt hele 0,48 xG. Stanisic skal ejes på alle hold til runde 2.

Rundens oversete spiller
Jae-Sung Lee
Mainz 05
2.792.000
vs. Leverkusen

Når Mainz møder oprykkerne Bochum på udebane i 2. runde, bliver det med den nyindkøbte sydkoreanske angriber Lee på toppen. Lee står som midtbanespiller og er ejet af kun 1% af spillerne og blev hentet i Holstein Kiel i sommers. I 2. Bundesligaen lavede han i 20/21-sæsonen 8 mål og 7 assists og i sæsonen før 10 mål og 8 assists.

Rundens frækkert
Julian Green
Greuther Fürth
2.490.000
vs. Freiburg

To af sæsonens nedrykningskandidater mødes i 2. runde og Fürth spilleren Julian Green får ikke mange bedre muligheder i løbet af sæsonen for at vise sine offensive kvaliteter frem. Amerikaneren lavede i sidste sæson 10 mål i 2. Bundesligaen fra sin plads som offensiv midtbane. Det er et frækt men satset køb.

Rundens "Enabler"
Joseph Scally
Mönchengladbach
2.014.000
vs. Leverkusen

Rækker pengene ikke så langt, så er det bare med at få Gladbachs unge venstre back Scally ind på dit hold. Modstanden er hård, men der venter et par mere overkommelige modstandere i de næste runder. Fortsætter Scally sit fine spil, bør han være brugbar i de næste 3-4 runder.

 

Vidførles 11 udvalgte til runde 2

 

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.041.000
1. Harry Kane
Bayern München
17.041.000
2.737.000
2. Lois Openda
RB Leipzig
11.237.000
2.507.000
3. Deniz Undav
Stuttgart
9.507.000
Holdet.dk
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *