Billig X-faktor i Newcastle

Newcastle, Leeds, Liverpool og West Ham frister før de sidste to runder af Premier League forårsspillet. Det er nu man bør foretage sit sats og lave sæsonens sidste transfer. Klubhuset har set sig varme på drengene fra Nordengland.

Næstsidste runde af Premier Manager – Forår 2021 starter allerede tirsdag aften klokken 19.00, når Southampton tager imod Leeds og Manchester United møder Fulham.

Husk også at der er spilstart for rundespillet til Premier League inde på Lynholdet tirsdag aften kl. 19.00.

Mange muligheder til de sidste to runder

Er man bagefter i Premier Manager og skal hente sine kammerater, så kan man glæde sig over, at der på papiret er utrolig mange veje til succes forud for de sidste to runder af Premier Manager.

Det oplagte valg er Liverpool. Liverpool kan med sejre i de sidste to opgør formentlig vil sikre sig en plads i næste års Champions League. Modstanderne er bundklubberne Burnley og Crystal Palace.

West Ham har kun vundet én af deres sidste fem Premier League kampe, men der har været tale om tætte opgør, hvor marginalerne ikke har været med London-klubben. Skal West Ham imidlertid spille europæiske i næste sæson, skal der point på kontoen, og det bør være muligt med opgør mod West Bromwich og Southampton.

Newcastle er et oplagt hold at finde billige spillere hos i sidste runde. Senest var de ved at levere en kæmpe overraskelse og slå mestrene fra Manchester City, men de endte med et ærefuldt 4-3 nederlag. Modstanderne i de sidste to runder er de to nedrykkere Sheffield United og Newcastle.

Podcasten til denne runde

For flere anbefalinger lyt til podcasten og hør hvem Klubhuset sætter på deres hold til runde 20. Du kan høre podcasten her:

 

Klubhusets hold til runde 20

Klubhusets anbefalinger

"Den billige"
Emile Smith Rowe
Arsenal
2.738.000
vs. Crystal Palace

“Smith Rowe har scoret i de seneste to Premier League kampe, og i begge kampe har han registreret ca. 0,50 xG. Har man haft ham ude af sit hold er det på tide at få ham ind igen.” – Andreas Vidførle-Pedersen

"Den frække"
Alan Saint-Maximin
Newcastle
9.291.000
vs. Brentford

“Det er kun blevet til 3 mål og 4 assists i denne sæson, men den driblestærke midtbanespiller har døjet med skader i store dele af sæsonen. I øjeblikket spiller Saint Maximin dog helt fremme i angrebet i Callum Wilsons fravær, og det bør resultere i mål mod et svagt Sheffield-hold.” – Frederik Ingemann

"Kaptajnen"
Harry Kane
Tottenham
11.946.000
vs. Aston VIlla

“Kane vil væk til sommer, og han har muligvis kun to kampe tilbage i Tottenham-trøjen, men Premier Leagues topscorer kommer til at slutte sæsonen af med maner – og dette års topscorertitel i Premier League.” – Frederik Ingemann

Top 3: popularitet
Spilstart om:
0 %
1.
0
0 %
2.
0
0 %
3.
0
Sæt hold

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

 

 

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *