Bliver det kærligheden eller fornuften der sejrer?

De to eksperter Lasse Fosgaard og Nicolai Bisgaard fra Bold.dk’s nye podcast SATS PÅ er klar med deres hold til 1. runde af Super Manager. Se hvem de vælger og hør hvorfor i podcasten nedenfor.

Anførervalget er noget af det vigtigste, når man sætter hold til Super Manager. Her er manager-nørden Nicolai Bisgaard ikke i tvivl. Det gælder på ingen måder om at satse, derfor går han med den sunde fornuft og vælger spillets dyreste spiller – nemlig FCK’s spanske midtbanestjerne, Pep Biel.

Den tidligere Lyngby-spiller Lasse Fosgaard har derimod hjertet med. Han har forelsket sig i FCK’s dyre svensker,  Viktor Claesson, der lige har skrevet under på en permenent kontrakt. Og så finder han plads til hele fire Lyngby-spillere.

Hør hvem de to værter ellers anbefaler i podcasten.

Eksperternes hold til 1. runde

Efter optagelsen af podcast har både Bisgaard og Fosgaard været inde og skifte lidt ud på deres hold – og her cirka to dage inden spilstart i Superligaen ser deres foretrukne 11 sådan her ud.

Nicolai Bisgaards hold

Nicolai Bisgaards hold – sat ca. 3 dage inden kick-off.

Lasse Fosgaards hold

Lasse Fosgaards Hold – ca. 3 dage inden kick-off.

Blå fidus

Rollerne hos de to faste værter i Sats På er klar. Lasse Fosgaard spiller med hjertet og Nicolai Bisgaard spiller med hjernen. Den tidligere Lyngby-spiller, Fosgaard, bruger således også sine kontakter og sætter fire blå-spillere i startopstillingen.

Han får også en snak med tidligere holdkammerat Emil Nielsen og tager temperaturen på sommer-formen hos angriberen, som ser sig selv som lidt af et scoop til kun fire mio.

Nicolai Bisgaard er dermed mere fokuseret på data – og specielt fra bookmakerne. Civilingeniøren, som har en fortid indenfor sportsbetting, har udviklet en model, som bygger på data fra en række kilder – og ud fra odds, forventede startopstillinger og data fra Holdet.dk kommer han frem til sin start 11’er.

Spil med i Sats På Miniligaen

Hvis du vil teste dine manager-evner imod de to eksperter, så tilmeld dig Sats På Miniligaen.

I Sats På Miniligaen kan du vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Nummer to vinder en landsholdstrøje og seks Sats På glas og nummer tre vinder en Roligan-kasse, som gør dig klar til VM i fodbold. Det kræver dog et Guld+ Hold for at modtage præmierne.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *