Bør man sælge FC Nordsjælland?

Skal man sælge sine FC Nordsjælland spillere inden mødet med FC København? Det ser Klubhuset m. Frederik Ingemann bl.a. nærmere på i nedtakten til runde 1 og optakten til 2. runde af Super Manager.

Klubhuset med Frederik Ingemann tilbage evaluerer på første runde af Super Manager. Hør hvilke spillere, der stod for rundens bedste manager-præstation, og hvem der floppede størst i den forgangne runde. Så er du ikke helt opdateret på hvad der skete i 1. runde eller vil du gerne høre om du med rette kan føle dig uheldig efter første runde, så lyt med til Klubhusets Super Manager podcastoptakt til runde 2.

Rundeanbefalingerne

Der bliver også kigget fremad mod den forestående runde i Super Manager, hvor Klubhuset og deres gæster kommer med deres forslag til det bedste budgetkøb, valuekøb og luksuskøb til runden.

Budgetkøbet: spilleren der maksimalt koster 3,0 mio (3,5 for målmænd) og meget gerne lavere, så han kan være med til at frigøre penge til de store profiler i Superligaen.

Valuekøbet: spilleren der til prisen er et rigtig godt køb. Med andre ord; “ham her burde nok have kostet noget mere”.

Luksuskøbet: Spilleren som er dyr, men som på trods af det dyre prisskilt kan vise sig at blive en fantastisk investering.

Til 2. runde af Super Manager ser Klubhuset særlig værdi i disse spillere. Lyt med i podcasten for at høre de øvrige anbefalinger.

Budgetspilleren
Mohammed Fuseini
Randers FC
3.299.000
vs. Lyngby BK

Rundens bedste spiller er også den naturlige tilføjelse til de 80% af managerholdene, der ikke ejer den unge Randers angriber. Modstanderen er Lyngby, der kommer på besøg fredag aften i Randers. En kamp hvor Randers bør kunne komme på måltavlen flere gange.

Valuekøbet
Anosike Ementa
Viborg FF
4.623.000
vs. Hvidovre IF

Mens Viborg skuffede i første runde leverede den store Viborg angriber stadig en fin scoring og præstation og i den kommende runde er han blandt de absolut bedste køb til runden, når modstanderen er et yderst svagt Hvidovre hold.

Luksusspilleren
Mohamed Elyounoussi
FC København
7.242.000
vs. FC Nordsjælland

Frederik Ingemann er nærmest ikke i tvivl – Mohamed Elyounoussi bliver forårets topscorer i Superligaen. Og det startede også rigtig fint i første runde med en scoring ude mod Silkeborg. Modstanderen er i denne runde FC Nordsjælland, men det bør ikke afholde en for at få ham ind på holdet.

Podcast-emnerne til runde 2

I denne uges podcast kigger Klubhuset nærmere på hvad man skal gøre med sine FCK og FC Nordsjælland spillere. Og hvis man sælger spillere fra de to klubber – hvem skal man så købe ind; AGF, Randers, BIF eller VIborg?

Og så kigger klubhuset også tilbage på runden der gik – for hvilke hold klarede sig egentlig bedst, og hvem registrerede de store chancer i den forgangne runde?

Manager-klinikken

Klubhuset ser hver runde nærmere på lytternes managerhold i manager-klinikken? I denne uge ser Klubhuset bl.a. nærmere på om man skal sælge sine FC Nordsjælland spillere forud for FCK kampen? Og hvis man skal have flere BIF spillere ind på ens hold, hvem skal man så købe?

Podcasten til Super Manager

For flere anbefalinger til Super Manager, så tag og lyt til podcasten og hør hvem Klubhuset sætter på deres fælleshold til runde 2. Du kan høre podcasten her:

 

 

Top 3: popularitet
Spilstart om:
44 %
1. Orri Oskarsson
FC København
6.500.000
36 %
2. Elias Achouri
FC København
6.500.000
29 %
3. Nicolai Vallys
Brøndby IF
8.000.000
Sæt hold

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *