Bromance sikrede sejren

Philip Johansen strøg til tops i Premier Manager – Forår 2019, og det gjorde han i både duel og samarbejde med sin bror.

Den 33 årige grafiker Philip Ratje-Johansen har altid spillet manager mod sin bror, Jacob, på Holdet.dk, hvor de har dystet om en Faxe Kondi og en middag.

Philip Ratje-Johansen

Men i foråret 2019 udviklede duellen sig til et partnerskab. Et partnerskab som kulminerede søndag den 12. Maj, da Philip’s hold sikrede sig sejren i Premier Manager – Forår 2019.

Selvom der var en plads på Verdens Bedste Fodboldrejse på højkant, så tog Philip det ret cool, da han overværede finale-runden.

“Jeg havde min bror med på telefonen i tre timer fra kl. 15-18. Jeg havde faktisk valgt at tage det hele meget afslappet, så afslappet som jeg nu kunne. Jeg så Manchester City kampen og min bror så Liverpool og kom løbende med opdateringer. Ellers stod jeg faktisk bare og strøg en masse vasketøj mens jeg så kampen”. – forklarer Philip Ratje-Johansen

Efter runden stod det dog klart, at hans hold med det slagkraftige navn endlessHavoc sikrede ham sejren. Det blev fejret med jubeldans med hustruen og et glas champagne med brormand.

En ugentlig manager date

Philip Ratje-Johansen, som i sine unge dage har gjort sig bemærket på diverse fodboldbaner, karakteriserer sig i dag som en passioneret og dedikeret sofa-fan. Det er også fra stuen på Amager, at han følger sit favorit hold Manchester United og sætter diverse managerhold.

“Holdet.dk og jeg har et lykkeligt, velfungerende og spændende forhold. Som alle andre forhold har vi haft vores op- og nedture gennem tiden. Jeg har fundet ud af at en ugentlig date på 1-2 timer med taktiker og optakter har været vejen til succes”. –  forklarer Philip Ratje-Johansen.

Den succes kulminerede, da dette hold vandt den samlede sejr i Premier Manager – Forår 2019 over 23.599 hold.

endlessHavoc – Philip’s vinderhold til sidste runde.

Kløgtige kaptajn valg

Som de fleste managers ved, så er det vanvittigt svært at ramme de rigtige kaptajnvalg, og selvom Philip er en erfaren managerspiller, så erkender han, at der lå en vis grad af held bag sejren.

“Genistreg eller ej, så har jeg generelt gennem spillet været utrolig heldig med mine anførervalg, som jeg har skiftet på de helt rigtige tidspunkter” – Siger Philip Ratje-Johansen.

Hele seks gange ramte Philip en anfører, som scorede mere end 200.000.

  • Runde 4: S. Agüero – 546.000
  • Runde 5: P. Pogba – 352.000
  • Runde 6: A. Lacazette – 202.000
  • Runde 11: S. Agüero – 222.000
  • Runde 12: E. Hazard – 579.000
  • Runde 15: S. Mane – 282.000

Det var dog ikke kun anførervalget som gav sejren. Et sats på Watford i runde 6, hvor G. Deulofeu scorede hattrick og T. Deeney lavede to mål, gav et afgørende skub op i tabellen fra 402. plads til 7. pladsen.

En anden vigtig faktor bag sejren var brormand Jacob.

“Shout-out til min bror, som jeg ikke havde kunne gøre det uden til sidst. Bedre sparringspartner og spiller-spion-detektiv findes ikke”. slutter den taknemlig vinder.

Vi vil slutte af med at ønske Philip stort tillykke med sejren, som kom i mål i kamp mod 23.900 hold. Den bedrift udløser også selvfølgelig en Guld-pin og en plads på Managernes Hall of Fame.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *