Bruno Fernandes får en renæssance

Bruno Fernandes har i efteråret haft sin hidtil mindst produktive managersæson i Man Utd trøjen. Men i Klubhuset har man tiltro til portugiseren, der spillede en flot slutrunde, og nu igen er den største portugiser og profil på Old Trafford.

Premier League er tilbage med rundestart 2. juledag; mandag den 26. december kl. 13.30, når Brentford og Tottenham mødes i rundens første kamp. Der er tale om et tæt juleprogram, hvor de 3 første runder starter henholdsvis mandag den 26. december (runde 1), fredag den 30. december (runde 2) og mandag den 2. januar (runde 3).

I denne uges podcast består Klubhuset som altid af vært Andreas Vidførle samt medvært Nikolai Linares.

Ser vi den gamle Bruno i 2023?

I 2020 kom Bruno Fernandes til Premier League og han tog ligaen med storm. I sine første 14 Premier League kampe scorede han 8 mål og lavede 7 assists. Det fortsatte i 2020/21 sæsonen, hvor Bruno i 37 kampe scorede 18 mål og lavede 12 assists.

I sæsonen efter; 2021/22 kom Ronaldo til klubben, hvilket betød at straffesparkene forsvandt. Bruno Fernandes scorede trods alt stadig 10 gange i sæsonen og lavede 6 assists. I efteråret 2022 blev tallene endnu dårligere for Bruno, da det kun blev til 2 mål og 1 assist, og en xG90 der gik fra 0,45 før Ronaldo til xG90 0,18 i denne sæson.

Men nu er Ronaldo væk og spørgsmålet er så om vi får Bruno Fernandes i 2020-versionen igen? Det tror Klubhuset ihvertfald på og til den beskedne pris af 6.500.000, kan der være rigtig meget værdi i portugiseren. Med straffesparket er han sikret en vis portion mål, men også i åbent spil, vil vi kunne forvente flere afslutninger fra Bruno end i Ronaldo-tiden.

Klubhuset går med Bruno Fernandes og håber, at han ikke laver en “Kai Havertz”.

Podcasten til Premier Manager

For flere anbefalinger til Premier Manager, så tag og lyt til podcasten og hør hvem Klubhuset sætter på deres fælleshold til runde 1. Du kan høre podcasten her:

 

Klubhusets hold til runde 1

Forsvaret er opdateret, da de 3 første forsvarsvalg ikke forventes at starte inde.

 

Klubhusets anbefalinger

Den billige
Solomon 'Solly' March
Brighton and Hove
2.774.000
vs. Arsenal

Kun Welbeck og Patrick Bamford har registreret flere xG i denne sæson end Solomon ‘Solly’ March uden at få scoret deres første sæsonmål. Hele 3,43 xG har den dygtige kantspiller registreret og havde han haft samme held med sine afslutninger som Mac Allister og Pascal Gross havde han scoret 5 sæsonmål.

Den frække
Kaoru Mitoma
Brighton and Hove
2.584.000
vs. Arsenal

Den frække skal gerne ligge på en popularitet under 5% her i starten af spillet, og kun japanske Kaoru Mitoma opfylder det kriterie. Han er startet inde for Brighton i de seneste to PL kampe og viste sig også fint frem for Japan. Kaoru Mitoma er ikke en målmaskine men med en xA90 på 0,73 er han virkelig dygtige til at sætte sine medspillere i scene

Anførervalget
Erling Håland
Manchester City
12.374.000
vs. Everton

18 Premier League mål i bare 13 kampe og en xG90 på 1,09 er ganske enkelt fantastisk. Haaland koster 2.500.000 mere end hans nærmeste konkurrenter Harry Kane og Mo Salah, men til sammenligning ligger Kane på xG90 0,72 og Salah på xG 0,58. Det er altså mange flere mål/målchancer man får for de 2.500.000.

Top 3: popularitet
Spilstart om:
0 %
1.
0
0 %
2.
0
0 %
3.
0
Sæt hold

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

 

Anbefalingsdysten; Vidførle vs. Nikolai

Fra runde 2 af kommer Vidførle og Nikolai med deres bedste anbefalinger til runden i de tre kategorier; Rundens billige anbefaling, rundens frække anbefaling og rundens anførervalg. Spillervæksten lægges sammen i hver runde, og den med den største samlede spillervækst i runden vinder den pågældende runde.

Vidførle 0 – Nikolai 0

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *