Budgetvenlige Benfica, X-faktor midtbaner og billige angribere

Klubhusets Andreas Vidførle og Nikolai Linares har forrige års vinder af Champions Manager Jeppe Glenstrup med på en telefonforbindelse fra Århus. Benfica frister Klubhuset i defensiven, mens der på midtbanen er flere interessante midtbanespillere i den dyre ende, og oppe foran kæmper 2 spillere om Klubhusets gunst.

Husk det nu! Champions Manager starter allerede kl. 18.45 tirsdag den 6. september. Det er FCK, der åbner Champions League festen med et besøg på Signal Iduna Park og et fantastisk opgør mod Borussia Dortmund. Ud over en interessant startopstilling i Dortmund får vi også Chelseas startopstilling til første runde.

I denne uges podcast består Klubhuset som altid af vært Andreas Vidførle samt medvært Nikolai Linares. Med på telefonen fra Århus er tidligere vinder af Champions Manager Jeppe Glenstrup.

Portugals 3’er bør være din 1’er!

I sidste sæson gik det ikke helt som håbet for Lissabon storklubben Benfica. Man havde en flot kampagne i Champions League, men i den hjemlige portugisiske liga Liga Bwin, blev det kun til en 3. plads hele 17 point efter vinderne fra FC Porto.

Det ser dog langt bedre ud i denne sæson for Benfica, der er startede med 12 point af 12 mulige og kvalifikation til Champions League efter de udraderede FC Midtjylland.

Hjemme på Estadio da Luz er Benfica i Champions League historisk stærke. I denne sæson blev det til hjemmesejr på 3-0 over Dynamo Kiev og 4-1 over FC Midtjylland.  I sidste sæson slog man også Kiev hjemme (2-0) og man vandt hele 3-0 over FC Barcelona, mens man så måtte se sig besejret mod FC Bayern og Liverpool.

Nu møder man så de israelske mestre fra Maccabi Haifa, der, efter at have besejret Olympiakos, Apoel Limassol og Røde Stjerne, kvalificerede sig til Champions League gruppespillet. Det var flotte resultater, men ingen af modstanderne er i nærheden af Benficas høje niveau.

Det gælder derfor om, at få fire Benfica spillere ind på alle hold man sætter. Spørgsmålet er blot hvem? På Klubhuset fællesholdet endte det med en tung besat defensiv fra Benfica, men i podcasten omtales også flere af Benficas offensive midtbanespillere.

Podcasten til Champions Manager

For flere anbefalinger til Champions manager,  så tag og lyt til podcasten og hør hvem Klubhuset sætter på deres fælleshold til runde 1. Du kan høre podcasten her:

 

Klubhusets hold til runde 1

 

Klubhusets anbefalinger

Den billige
Marcel Halstenberg
RB Leipzig
2.500.000
vs. Shakhtar Donetsk

Leipzig er blandt rundens største favoritter, og Marcel Halstenberg er en af klubbens dygtigste forsvarsspillere og har også startet inde i 3 af 4 Bundesligakampe og i Super Cup’en. Han kæmper med Simakan, Gvardiol og Orban om 1 af de tre pladser i midterforsvaret. Rent offensivt har han også lidt at byde på, da han på dødbolde er en farlig herre.

Den frække
Pedro Goncalves
Sporting CP
5.500.000
vs. Eintracht Frankfurt

I “Europa League”/badepuljen skal Pedro Goncalves møde Tottenham, Frankfurt og Marseille. Han scorede 4 mål i 5 CL-gruppekampe i sidste sæson og scorede total 15 mål i sæsonen. I denne sæson er han startet med 3 scoringer i de første 4 kampe. Pedro Goncalves kan ud over at score også sætte sine medspillere op til mål og lavede 14 assists i 21/22.

Anførervalget
Robert Lewandowski
FC Barcelona
9.500.000
vs. Viktoria Plzen

Det er ikke et svært valg, hvem der skal bære anførerbindet til 1. runde. Lewandowski er uden sammenligning den største favorit til at score i første runde efter han har fået hul på bylden i Barcelona-trøjen. Nu skal han møde et tjekkisk hold i Plzen som ikke bør kunne holde polakken fra netmaskerne.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
1.862.000
1. Harry Kane
Bayern München
10.862.000
1.665.000
2. Kylian Mbappe
Real Madrid
10.665.000
1.508.000
3. Erling Håland
Manchester City
15.508.000
Holdet.dk

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

 

 

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *