Bulibold gør dig klar til Bundes Manager

Vores gode venner fra Bulibold.dk har hjulpet os med at sætte et solidt managerhold til Bundes Manager Efterår 2022. Læs nedenfor hvilke 11 spillere som Bundesliga-ekspert Nicolai Lisberg vælger til sit managerhold.

Her følger gode råd til dit managerhold, hvor der er valgt en 3-5-2-formation. Vær opmærksom på, at spillerne er valgt ud fra, hvordan de forventes at gøre det i løbet af hele Bundes Manager Efterår 2022 og IKKE kun i 1. runde.

Det er desuden værd at notere, at vi har holdt os fra Bayern-spillere. Sydtyskerne vinder formentlig mesterskabet igen, men deres forsvarsspillere er voldsomt dyre, og alle offensive midtbanespillere/kanter er sat som angribere, hvorfor vi finder bedre fiduser andetsteds.

Hvis du ønsker mere ekspertinformation og artikler om Bundesligaen, så besøg Bulibold.dk.

Målmand

Peter Gulacsi, RB Leipzig (5,5 mio)

Leipzig havde sammen med Bayern det statistisk set bedste forsvar i sidste sæson, og Tedesco har generelt meget fokus på organisationen. Neuer er selvsagt bedste valg og spiller på et bedre hold, men han er også 1 mio dyrere. Af målmænd i samme prisklasse (Kobel og Hradecky), der ligner den sikre ungarer det bedste valg.

Forsvar

Thomas Meunier, Borussia Dortmund (4 mio)

Var ikke førstevalg, sidst Terzic var i klubben, men Morey er stadig et godt stykke fra topform, og Meunier har forbedret sig i BVB. To scoringer og fire oplæg i blot 17 kampe i sidste sæson var bestemt godkendt. Holder han sig fri af skader, ligner han en god fidus på et Dortmund-hold, der har forstærket sig markant i defensiven, og som kunne byde Bayern lidt mere op til dans.

Sebastian Bornauw, VfL Wolfsburg (3 mio)

Blev fast mand i anden halvdel af sæsonen, og han spiller for et hold, som vi forventer os meget mere af i denne sæson, og som under Kovac særligt kan stramme op i defensiven. Samme pris som Lacroix, der dog får væsentlig flere kort, og som vi derfor holder os fra.

Josha Vagnoman, Stuttgart (2,5 mio)

Vagnoman er en moderne offensiv wingback, der er med, fordi han kan levere fremme på banen. Han har været fast inventar på de tyske ungdomslandshold og har spillet fast i tre sæsoner hos HSV på trods af sine kun 21 år. Stuttgart har ikke købt ham til bænken, men på den anden side, så er det heller ikke herfra, at vi forventer mange point for clean sheets og sejre. Det store spørgsmål bliver, om han kan fastholde sit høje niveau i den bedste række, for det er pga chancen for et par mål/assists, at vi køber ham. For blot 2.5 millioner skal det forsøges.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.041.000
1. Harry Kane
Bayern München
17.041.000
2.737.000
2. Lois Openda
RB Leipzig
11.237.000
2.507.000
3. Deniz Undav
Stuttgart
9.507.000
Holdet.dk

Midtbane

Marco Reus, Borussia Dortmund (7,5 mio)

Med målmagerne Lewandowski og Haaland væk, sætter vi denne gang vores lid til målfarlige midtbanespillere. Her er Marco Reus at finde. Alderen begynder så småt at trykke, men ikke mere, end at han scorede ni gange og assisterede hele 17 i sidste sæson. Han er anfører og spiller hver gang, hvis han er klar. Og så kan han meget vel igen blive forfremmet til straffesparksskytte, ligesom han tager sig af en del af dødboldene.

Christopher Nkunku, RB Leipzig (8 mio)

20 mål og 15 assists. Lidt overraskende valgte Nkunku at forlænge med Leipzig, men det kan vi så drage nytte af her. Franskmanden kan næsten ikke ramme samme vilde tal som i sidste sæson, men han er stadig manden, alt offensiv spil går igennem for østtyskerne. Bundesligaens bedste spiller sidste år skal også på vores hold.

Ritsu Doan, Freiburg (3,5 mio)

I den famøse 4-4 kamp mellem PSV og FCK i foråret blev Ritsu Doan skiftet ind i pausen, hvor FCK førte med 3-1. Sammen med Gakpo på den anden fløj drev de fuldstændig rov på de to danske backs, og det medførte da også tre mål og chancer til meget mere. Holdet.dk opererer stadig med de tre traditionelle kæder, hvilket altid gør det til en lille leg at finde målfarlige wings, der er placeret på midtbanen. Doan er en af dem, og det er vi glade for – med tanke på at han spiller samme position på banen som eksempelvis Serge Gnabry, der er opført som angriber.

Japaneren spillede for to sæsoner siden i Bundesligaen for Bielefeld, hvor han lavede fem ligamål. Han har altså bevist, at han kan score mål i Bundesligaen, og hans formkurve har kun været opadgående siden. For 3.5 mio er det et scoop.

Patrick Wimmer, Wolfsburg (4 mio)

Bielefelds klart bedste spiller i sidste sæson, og han har også fået sit skifte til en større klub. Bedømt ud fra træningskampene ligner han en sikker starter på den ene kant, og selvom Wolfsburg nu trænes af Kovac, skal de nok få deres chancer. Tre mål og otte oplæg i sidste sæson. Det kan meget vel forbedres hos de lysegrønne ulve, der har en trup til at blande sig i den absolutte top, hvis alt går vel.

Christoph Baumgartner, TSG Hoffenheim (4 mio)

Hoffenheim sluttede sæsonen helt forfærdeligt af, men truppen, særligt offensivt, er til at score masser en farlig masse mål. Baumgartner har trods sine unge alder allerede vist sig som en dygtig målscorer over de seneste par sæsoner, og der kan sagtens være meget mere i vente fra hans fødder.

Angreb

Youssoufa Moukoko, Borussia Dortmund (3,5 mio)

Et sats af de store. Haller er ude på ubestemt tid, og det virker til, at Adeyemi skal spille som kant for Terzic. Maalen kan vikariere på pladsen helt i front, ligesom Dortmund fortsat kan nå at hente en ny angriber til. Men der er signaliseret mere tillid til Moukoko, og det kan blive hans chance i efteråret.

Lucas Alario, Frankfurt (5 mio)

Han er købt ind til at konkurrere om pladsen som spidsangriber med en anden tidligere favorit, Rafael Borré. Hans seneste sæson bød ‘kun’ på seks ligamål, men de faldt altså alle sammen i det netop overstået forår, i en sæson som også havde budt på en skadespause i starten.

Alario har lavet 42 mål i Bundesligaen over de sidste fem sæsoner for Leverkusen, så der er altså ingen tvivl om, hvilken vare vi får her. Alario er en ægte målsluger og kommer til at hive en masse point hjem for os på et målfarligt Frankfurt-mandskab, også selvom han ikke spiller fuld tid i hver kamp. Han er også en spiller, vi nemt kan placere et anførerbind på, når Frankfurt møder nogle af ligaens dårligste hold på hjemmebane.

Bulibold-holdet:

Bulibold’s hold til Bundes Manager – Efterår 2022 på Holdet.dk

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *