Dortmund-blog anbefaler ung dansker

Når man er fan af et hold, kan man så forholde sig neutral og vælge med hjernen? Bedøm selv i denne artikel, hvor Thomas Falkenhagen fra Dortmunds danske blog afslører sin start 11’er.

Kick-off i Bundesligaen er fredag kl. 20.30, og de sidste pladser på dit managerhold skal på plads. Hvis du har brug for lidt input, så giver den danske Borussia Dortmund blog her lidt input til dit hold.

Her kommer Dortmund fanens bud på 11 udvalgte spillere til Bundes Manager – Efterår 2018. Der er valgt en 3-4-3 formation, og de 11 spillere er valgt ud fra, hvordan de forventes at præstere over hele efteråret.

Målmand

Lukáš Hrádecký, Bayer Leverkusen (5,0 mio)

Hrádecký har skiftet Frankfurt ud med Leverkusen. For det første, kommer han til en bedre klub som skal spille med i toppen i år. For det andet, er Hrádecký en super keeper som helt sikkert kommer til at høste en del point. 5 mio. er godt givet ud her. Vi ser også at han kan komme til at nappe nogle staffespark, og det bliver det ikke dårligere af.

Læs også: Bulibold.dk’s hold til managerspillet til Bundesligen her.

Forsvar

Abdou Diallo, Borussia Dortmund (3,5 mio )

God pris for Diallo der er kommer til styre Dortmunds midterforsvar i denne sæson. Han er god med hovedet og kommer til at udgøre en trussel på specielt dødbolde.

Tony Jantschke, Mönchengladbach (2,5 mio)

Jantschke kommer til at være fast mand i Gladbachs forsvar. Han kommer ikke til at lave ret mange mål, men står til en overkommelig pris. Han kommer heller ikke til at trække så mange kort.

Michell Weiser, Bayer Leverkusen (3,0 mio)

En undervurderet Bundesligaspiller som også kan lave mål. Sat som forsvarsspiller i spillet, men vi tror Leverkusen vil bruge ham som højre fløj. Det bliver det overhovedet ikke dårligere af. Tværtimod.

Midtbane

Jakob Bruun Larsen, Borussia Dortmund (2 mio)

Danske Bruun Larsen er der vidst ingen der spår en start 11’er på Dortmund mandskabet. Der er nok noget om snakken, men vi mener, der er stor værdi i at have ham med alligevel. Han koster ”kun” 2.000.000 ¨. Jakob er midtbane i spillet, men blev prøvet af i angrebet i Dortmunds testkampsejr på 4-3 over FC Zürich. Der lavede han altså hattrick og fik bevist at han er målfarlig. Vi tror, at det måske han blive en god sæson for det danske stortalent.

Christian Pulisic, Borussia Dortmund (5,5 mio)

Pulisic er på alles læber ude på det europæiske transfermarked. Hvis man skal tro rygterne, så er der en række topklubber, der står i kø for at få hans underskrift. 5.500.000 er godt givet ud for sådan et stortalent på kun 19 år, der næsten med sikkerhed bliver fast mand. Midtbanespilleren har en stor karriere foran sig. Vi ser ham lave mange assist og en del mål denne sæson.

Karim Bellarabi, Bayer Leverkusen (3 mio)

Bellarabi var sidste sæson plaget af skader og fik ikke så meget spilletid, men nu er han snart fit igen og vi regner med, at han går en god sæson i møde. Både med oplæg og scoringer. Rigtig god spiller.

Jonathan Schmid, Augsburg (2,5 mio)

Den franske midtbanespiller havde  sin storhedstid i Freiburg. Nu spiller han i Augsburg og får helt sikkert spilletid denne sæson. Han er dejlig ”billig”.

Startopstillingen til Bundes Manager - Efterår 2018

Startopstillingen til Bundes Manager – Efterår 2018

Angriber

Robert Lewandowski, Bayern München (11 mio)

Lewandowski har accepteret at han må blive i Bayern en sæson mere, men det ændrer ikke på at han igen bliver Bundesliga topscorer. Vi kan næsten ikke se, hvem der ellers skulle kunne true ham. Spillets dyreste spiller er stadig et must på enhvers Bundesliga manager hold. Vi sætter ham også som anfører.

Maximilian Philipp, Borussia Dortmund (5,5 mio)

Dortmund står tæt på sæsonstart uden en reel angriber. BVB’s sportsdirektør Michael Zorc fortalte i sit seneste interview, at han mener Philipp sagtens kan lave 10-15 mål i den her sæson og der er vi enige. God pris for Philipp, der nok kommer til at starte på toppen. En spiller der skyder lige godt med begge ben. Klar fordel.

Alassane Pléa, Mönchengladbach (6 mio)

Mönchengladbachs rekordkøb fra Nice er et godt bud på en spiller der kommer til at score en masse mål. Han lavede i sidste sæson samlet set 21 mål i 49 kampe for Nice. Et skifte fra den franske liga til Bundesligaen er trods alt et skridt op. Kan Pléa få succes i Bundesligaen også? Vi tror det.

Den danske Borrusia Dortmund blog kan følges på Facebook.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *