Suveræn halvsæson for Geert: Vinder Bundes Manager Efterår 2021

Bundes Manager Efterår 2021 blev efter nogle stabile spillerunder vundet af 48-årige Geert Brændholt. Efter taktiske overvejelser og spændende udskiftninger kom sejren – og den eftertragtede Guld-pin – i hus.

Mens FC Bayern München har lagt sig i front i Bundesligaen, har Geert Brændholt lagt sig i front og taget førstepladsen i Bundes Manager Efterår 2021.

Efter nogle solide spillerunder og gode placeringer hev den 48-årige Geert sejren i hus.

Selv fortæller han gerne om det positive og overlegne halvår i spilregi.

“Jeg kom godt fra start og lå nr. 9 efter første runde, og det endte med at være den dårligste placering for dét hold i hele spillet”.

Selvom første runde var den dårligste for Geert – og at det herfra bare gik op ad – så var han ikke sikker på sejren før til allersidst – der var nemlig én ting, som ikke måtte ske.
“Da der manglede 15 minutter af sidste kamp mellem Køln og Stuttgart, følte jeg mig først helt sikker på, at Anthony Modeste ikke ville lave hattrick, som ville være det eneste scenarie, som kunne tage 1. pladsen fra mig”.

Modeste scorede i 87. minut, men det blev kun til én scoring og dermed kunne Geert glæde sig over sin sejr.

Favoritspilleren er et must for Geert

Taktiske overvejelser var en stor del af Geerts vej til podiet. Og hvem vil ikke gerne vide, hvordan man snupper førstepladsen i Bundes Manager – eller i hvert fald prøver på det?

“Min taktik var at skifte så lidt som muligt ud på de dyre pladser – og så vidt muligt se 3 kampe frem af gangen, samtidigt med, at jeg ikke rigtigt gik efter at holde målet rent i forsvaret. Det var mere de offensive forsvarsspillere, som var i fokus. Men vigtigst af alt vil jeg ikke kun gå med noget af det, der lægges op til, i optakterne – for af differentiere sig”.

Men hvilke spillere kan så være en god idé at vælge? For Geert er der særligt én spiller, han går efter, og altid falder tilbage på, nemlig den polske målmaskine i FC Bayern München, Robert Lewandowski.

Derudover prøver den forsvarende Bundes Manager-mester også at få den norske rival Erling Haaland på holdkortet – og det til trods for, at Geert til dagligt er FC Bayern München-fan.

Lidt ekstra sjovt i denne halvsæson

Man har det altid lidt sjovere, når man hygger sig, og når tingene går godt – sådan har Geert også oplevet den sidste halvsæson hos Holdet.dk.

“Det er selvfølgelig ekstra sjovt, når det går godt, men ellers er Bundesligaen en af de ligaer, jeg følger mest med i – og generelt klarer mig ok i – i managerspillene”.

Sjovt er det at spille, men det er, om muligt, endnu sjovere at vinde. For Geert var reaktionen og fejringen dog hverken vild eller voldsom.

“Det foregik meget stille og roligt. Jeg havde en telefonsamtale med min kammeret Anders, som jeg spiller meget Holdet.dk med og imod – og ellers var det en tur på kontoret for at arbejde”. 

Mange års rutine

At Geert spiller managerspil er ikke nogen ny tendens for ham. Det har han nemlig gjort i over 10 år, når han har haft tid ved siden af jobbet som køkkenkonsulent.

“Jeg har spillet med i den elektroniske udgave på Holdet.dk siden 2011, og spiller med i alle ligaerne. Men jeg har spillet drømmeholdet helt tilbage fra dengang, hvor man satte sine krydser på sit hold, og sendte det i en konvolut ind til B.T”.

Dermed er der altså en god bunke år med spilerfaring at hente hos den forsvarende Bundes Manager Efterår 2021-mester, Geert Brændholt.

Tjek Geerts vinderhold ud her: Geerts vinderhold

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *