Vinder af Bundes Manager Forår 2022: Taktik og erfaring banede vejen

Michael Meyer kunne ved sæsonafslutningen juble over at have vundet Bundes Manager Forår 2022 foran sine spilleglade venner. Læs vores interview med vinderen her.

Har du nogensinde prøvet at vinde et managerspil på holdet.dk?

Det har Michael Meyer op til flere gange. Senest har han vundet Bundes Manager – Forår 2022. Om det siger han følgende:

“Først og fremmest er det jo altid fedt at vinde, og efter nogle udskiftninger op til sidste runde lå jeg nr. 3, så jeg havde forhåbninger om mindst at blive nr. 2”.

Michael Meyer har samlet intet mindre end 326 udmærkelser på tværs af de forskellige managerspil gennem årenes løb – en stor del i de forskellige fodbold- og cykelmanagerspil.

Dyk ned i Meyers imponerende meritter på Holdet.dk lige her.

Succesfuldt fodboldforår

Men hvorfor endte det så med at blive endnu en succesfuld omgang managerbold for Meyer i Bundes Manager Forår 2022?

Michael Meyer, vinderen af Bundes Manager

“Jeg har været med en del år, og også prøvet at vinde før. Det kræver både tid, dygtighed og held, når holdene skal sættes. Jeg laver næsten altid to hold i Bundes Manager. Det ene hold lå faktisk ret godt gennem hele spillet, og efter runde 3 var den dårligste placering nr. 8.” – fortæller Meyer.

“Det endte jo så sjovt nok med, at det var mit andethold der vandt, da jeg fik ramt de rigtige sats og spillere inden de sidste par kampe, bl.a. Haaland som anfører – og Schick var også god for mig” – uddyber Meyer, som overhalede Vidførle i sidste runde.

Sådan kommer du til tops

Selvom en god vinder nok aldrig røber alle sine managerhemmeligheder, så deler Michael Meyer glædeligt nogle af de punkter, som han selv følger i sin forberedelse til de forskellige managersæsoner.

“Jeg bruger altid hjælpesider op til kampstart for at få info om skader og forventede startopstillinger – det er et must for at vinde noget. Jeg hører også ofte podcasts op til sæsonstart.
Generelt skal man også være varsom med for mange udskiftninger, da det er dyrt i transfergebyr”.

Ifølge Meyer er det vigitigt at købe nogle spillere til managerholdet, som kan holde store dele af sæsonen fremfor at skifte til højre og venstre i tide og utide. Kontinuitet og få handler sparer på transferbudgettet.

Se de 11 bedste spillere i Bundes Manager – Forår 2022.

Gambler med vennerne

Findes der noget sjovere, end at kunne dele sin managerkærlighed med sine gode venner?

For Michael Meyer er det en stor del af glæden at kunne spille og gamble med og mod sine kammerater.

“Jeg har et par venner, der spiller lige så meget som mig, som tit er en hjælp, hvis jeg er lidt presset på tid. Vi har også en miniliga, der hedder Prolog, hvor der er lidt penge og meget prestige på højkant. Vi tildeler point efter placering i diverse managerspil, og så kårer vi en mester hvert år. Det er meget sjovt”.

Hvis du har lyst til at gøre det samme som Michael Meyer, kan du hoppe ind på holdet.dk og sætte dit eget managerhold.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *