Bundes Manager Runde 4: Det vrimler med formstærke angribere

Luka Jovic er tilbage i Bundesligaen, og han formåede at score 2 gange i sin debut mod Schalke 04. Og det var på trods af, at han kun fik 26 minutter på banen.

Men det er ikke blot Luka Jovic (5.782.000), der er interessant til den kommende runde. De spændende angribere er der flere af, og de kommer i flere forskellige prisklasser. Udfordringen er så; hvem har man råd til? og hvem kan man finde plads til? I realiteten er der kun 2 pladser, for Robert Lewandowski (12.568.000) er naturligvis selvskrevet på ethvert seriøst hold.

De dyre angribere

Helt i top af prislisten finder vi Erling Håland (10.880.000). Mange købte ham forud for runde 3, hvor modstanderen var Mainz 05. Men 27 % af managerne i Bundesmanager fik sig en slem skuffelse, da det blev til 1-1 og ingen mål af nordmanden, der kun blev registreret for xG 0,12. Håland går et hårdt program i møde, men også et par kampe mod Leverkusen og Mönchengladbach, der kan byde på masser af mål. Dortmund har scoret 4 mål mod Leverkusen i 4 af de seneste 5 indbyrdes opgør – og i det femte opgør scorede de 3. Det rigtige må derfor være at beholde Håland, når man nu valgte at købe ham.

Andre Silva (8.030.000) kaldte jeg de næste 7 runders bedste spiller efter Lewandowski. Lige nu er han den næst bedste med en vækst på 486.000 på de sidste to runder, men dog ikke efter Lewandowski. Andre Silva har i 15 kampe scoret 12 mål og er den spiller i Bundesligaen, der i denne sæson er kommet frem til flest store chancer (xG 11,56). Men måske det høje antal chancer er nedadgående fremadrettet.

Angribere til gode priser

Stuttgart imponerer i denne sæson og mens Wamangituka har stjålet flest overskrifter med sine mange mål, har et andet stjernefrø Nicolas Gonzalez (5.804.000) så småt bevæget sig op af topscorerlisten. Han fik en anbefaling med på vejen i sidste uge og kvitterede med et mål. Det kunne være blevet til 2 mål, men han var skiftet ud, da Stuttgart i overtiden fik straffespark. Stuttgarts program de næste 9 runder ser meget fornuftigt ud, hvorfor der skulle være rig mulighed for, at argentineren skyder sig længere op på topscorerlisten. (Gonzalez er spærret til denne runde)

Der var stor glæde at spore i Eintracht Frankfurt lejren over at have fået den tidligere klubtopscorer Luka Jovic (5.782.000) tilbage. I 18/19 sæsonen scorede serberen 27 mål og lavede 7 mål for Frankfurt. Og en spiller var gladere end alle andre for at se sin landsmand tilbage – nemlig Kostic, der på 26 minutter lavede to assists til serberen, og så var det nærmest 18/19-sæsonen på repeat. Jovic kommer ind på et hold, der skaber masser af chancer til deres nuværende spidsangriber Andre Silva. Det må være tanken at Jovic skal spille fast, og det er mit bud at han får pladsen helt fremme. Han starter nok ikke inde mod Freiburg, men i weekenden, kan vi måske godt se Jovic første startplads.

De budgetvenlige angribere

I runde 2 scorede den 19-årige amerikaner Matthew Hoppe (2.546.000) et hattrick mod Hoffenheim. I sidste optakt fik han en anbefaling med på vejen til den svære udekamp mod Frankfurt, og sørme om han ikke scorede igen. I de sidste to runder, har ingen spillere lavet flere point end Schalkes redningsmand. Det hører dog med til historien om Hoppe, at han kun blev noteret for xG 0,12. Nu er modstanderen FC Köln, og det er en kamp Schalke 04 skal vinde – og til det har de brug for en Hoppe fyldt med selvtillid.

Freiburgs 22-årige angriber Demirovic (2.910.000) fra Bosnien-Herzegovina kom ikke frem til nogle chancer mod Bayern München, men det var heller ikke forventningen. Det er til denne runde han blive spændende i en Freiburg offensiv, der har scoret 9 mål i 3 kampe. På de tre kampe er det blevet til 410.000 i samlet vækst, hvilket er 6. bedst i spillet. Der venter 3 kampe mod dygtige modstandere, men ikke umulige opgaver for et Freiburg hold i strålende form.

Du kan høre alle anbefalingerne fra Andreas Vidførle-Pedersen ved at høre den nye 18 minutters minipodcast Klubhuset Solo:

 

Andreas’ hold “Panzer” til runden

 

Klubhusets anbefalinger

Målmand
Gregor Kobel
Stuttgart
3.011.000
vs. Hertha BSC

Jeg er stadig stor tilhænger af at vælge Trapp, men skal man spare 1.000.000, så kan det gøres ved at vælge Kobel, der har 3 fornuftige runder foran sig, hvor man møder Bielefelds ufarlige offensiv i den første og nedrykningstruede Mainz i den tredje kamp.

Forsvarsspiller
Waldemar Anton
Stuttgart
2.624.000
vs. Armenia Bielefeld

Anton spiller fast hver gang, og han fås til nogle billige penge, hvilket er årsagen til, at han får en anbefaling med på vejen. Andre forsvarer i det lavere prisleje er stadig foran ham. Så som; Durm, Sessegnon og Stark.

Midtbanespiller
Gonzalo Castro
Stuttgart
3.179.000
vs. Armenia Bielefeld

Med både Gonzalez og Wamangituka ude med karantæne, hviler der et ekstra pres på den offensive Gonzalo Castro. Det er blevet til 3 mål i sæsonen, og han er også noteret for xG 2,81, hvilket er 4. flest for Stuttgart.

Angrebsspiller
Luka Jovic
Eintracht Frankfurt
5.782.000
vs. Freiburg

Selvom Luka nok starter på bænken, så bør man nok allerede nu få ham ind på sit hold – ihvertfald hvis man alligevel står over for at skulle lave en ændring i sit angreb. Jovic kommer til at score masser af mål i de resterende 18 runder af Bundesligaen.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.041.000
1. Harry Kane
Bayern München
17.041.000
2.737.000
2. Lois Openda
RB Leipzig
11.237.000
2.507.000
3. Deniz Undav
Stuttgart
9.507.000
Holdet.dk

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *