Bundes Managers mest oversete angriber er fra rundens tredje største favorit

Hvis der skal sikres en stor spillervækst i weekendens Bundesligarunde, så er rundens oversete angriber en god mulighed forat avancere i den samlede stilling.

Anden runde blev en lavtscorende runde, hvor kun managere med RB Leipzig reelt blev belønnet. I Runde 3 bliver spillervæksten med garanti højere i Bundes Manager, da både Dortmund og Bayern München spiller på hjemmebane mod overkommelige modstandere.

Hold igen med transfer til efter Landskampene

Selvom det er fristende at skifte løs efter en dårlig runde, så virker runde 3 ikke til at være runden, hvor til man skal skifte en masse. For det første er det ganske få klubber, som har fine kampe i både runde 3 og 4, og for det andet kommer der en landskampsuge mellem runde 3 og 4, hvor der meget vel kan komme skader og Corona-karantæner.

Rådet er derfor det samme som i sidste uge: Skift kun de billige spillere til omkring 3 millioner og lad være med at skifte rundt på dine dyre spillere.

Se rundeoptakten på Youtube

Vidførle kommer i nedenstående ind på en lang række spillere, som er interessante til den kommende runde af Bundes Manager.

Ligeledes kommer han med sine overvejelser omkring spillersalg på hans eget primære hold; Vidførles 11.

Videoen udkommer forud for hver runde – og du kan abonnere på YouTube her.

Her kan du læse de tidligere optakter til Bundes Manager.

4 Skarpe fra Vidførle

Rundens "Must buy"
Rafael Santos Borre
Eintracht Frankfurt
4.016.000
vs. Wolfsburg

Købte du ikke Borre i sidste runde, så bør du gøre det nu. Han er det tætteste man kommer på en “must buy” i denne runde. Frankfurt er favoritter og har et fornuftigt program i de næste 4 runder. Til prisen er columbianeren svær at komme uden om, og kun Stindl har registreret flere xG uden at score endnu. Målet må komme i weekenden!

Rundens oversete spiller
Jonathan Burkardt
Mainz 05
7.231.000
vs. Freiburg

Målene er udeblevet og xG ligger på 0,08 efter de første to runder, men Burkardt er en af Mainz største talenter og optrådte da også på Tysklands U21 landshold, der blev Europamestre i sommers. I de sidste 5 kampe for Mainz er det blevet til 3 mål, og nu møder man rækkens nok svageste hold: Greuther Fürth. Burkardt er kun ejet af 1,4%.

Rundens frækkert
Jonas Hofmann
Mönchengladbach
2.637.000
vs. Arminia Bielefeld

Leder man efter en erstatning for Goretzka eller Nkunku, så er Hofmann et spændende valg. Hofmann har et virkelig attraktivt program med kampe mod Union (som skal spille Conference League torsdag), Bielefeld og Augsburg. Det er blevet til 0,32 xG90 og 0,56 xA90 i sæsonen og i sidste sæson lavede Hofmann 6 mål og 11 assists.

Rundens "Enabler"
Jan Thielmann
FC Køln
2.582.000
vs. Bochum

FC Køln Jan Thielmann spiller enten i angrebet eller på højre kanten. Han og FC Køln møder i weekenden Bochum og er blandt rundens største favoritter. Thielmann har kun haft en enkelt afslutning, men er i de to første runder registreret for 2 nøgleafleveringer og 0,47 xA – og én enkelt assist er det også blevet til for den offensivt anlagte midt.

 

Vidførles 11 udvalgte til runde 3

 

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.041.000
1. Harry Kane
Bayern München
17.041.000
2.737.000
2. Lois Openda
RB Leipzig
11.237.000
2.507.000
3. Deniz Undav
Stuttgart
9.507.000
Holdet.dk
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *