Campo’s tre tips til runde 9: Bevar roen og hold fast i FCK

Påskens travle Superliga-program fortsætter, og selvom forrige runde kun blev afsluttet fredag, bliver 9. runde altså allerede skudt i gang igen søndag aften. Få Campo’s ekspert-tips og managerstrategi til 9. runde.

Runden starter søndag aften kl. 18.00, hvor et formstærkt Viborg-mandskab tager imod OB i en vigtig kamp om den eftertragtede 7. plads. Her har mesteren Per V., stor fidus til viborggenserne.

Generelt lyder dommen på, at det bliver en runde med jævnbyrdige opgør. På trods af nederlaget til Silkeborg, er FCK de eneste klare favoritter til runden, når de møder et kriseramt Brøndby-hold, som simpelthen ikke kan score mål.

Anbefalingen lyder derfor: Hold fast i FCK-defensiven og begræns køb og salg af spillere.

Læs alle tipsene og se Per V. Hansens hold til runden hos Campo.dk.

Tre tips fra Per V. 

Målmand
Kamil Grabara
FC København
7.594.000
vs. Randers FC

Forud for Silkeborg-kampen, havde den unge polske målmand holdt syv clean sheets i syv kampe. Nu gælder det Brøndby, som har tabt fire kampe i streg uden at score et eneste mål. Et alternativ er Viborgs keeper Lucas Lund Pedersen (4.004.000), der senest holdte buret rent.

Forsvar
Christian Sørensen
Viborg FF
4.508.000
vs. FC Nordsjælland

Christian Sørensen har virkelig imponeret i forårssæsonen og er nu oppe på tre assists. Viborg spiller hjemme mod OB i en afgørende kamp om den berømte 7. plads. Alternativer er FCK’s Diks og Vavro, der begge er solide defensive valg mod et uskarpt BIF-hold, men som også er yderst farlige i den modsatte ende.

Angreb
Alassana Jatta
Viborg FF
2.906.000
vs. FC Nordsjælland

Den gambiske angriber er i god form og har scoret to mål i de seneste tre kampe. Også Viborgs Jay-Roy Grot (3.462.000) er værd at overveje, men er dog tvivlsom på grund af det hårde program – så husk at tjek startopstillingerne inden kick-off.

Top 3: popularitet
Spilstart om:
0 %
1. Tobias Mølgaard
AGF
2.500.000
0 %
2. Frederik Tingager
AGF
3.500.000
0 %
3. Tobias Anker
AGF
2.500.000
Sæt hold

Last minute tips

Hvis du har en tendens til at glemme deadline på en runde, så kan det varmt anbefales at du downloader Campo’s app via App Store eller Google Play

Her kan du tilmelde dig Holdet.dk-notifikationen. Så vil du få en notifikation omkring 45 min. inden rundestart, hvor Per V. Hansen kommer med de seneste anbefalinger til Super Manager – Forår 2022.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *