Brug budgettet på angrebet

Klubhuset varmer op til 1. runde af Champions Manager og taler spilstrategi og diskuterer hvilke 11 spillere, der skal repræsentere fællesholdet.

Tirsdag aften kl. 18.45 starter Champions League igen. Klubhuset har sat sig sammen og optaget optakten til 1. runde af Champions Manager 2021-22. Som noget nyt vil Klubhuset i denne sæson komme med podcast til hele gruppespillet samt ottendedelsfinalerne mens kvartfinalerne, semifinalerne og finalen vil blive dækket med en videooptakt.

Klubhusets strategi-anbefaling

Normalt er der mange forskellige strategier, der kan give succes i fodbold managerspillene, men lige netop i Champions Manager er der to strategipunkter som Klubhuset lægger vægt på:

  1. Man skal ikke være bange for at have meget transfer fra runde til runde i gruppespillet. Transfer på 3-400.000 er ikke en katastrofe, da rundevæksten er betydelig højere i Champions Manager end i f.eks. Premier Manager, Super Manager og La Liga Manager. I Champions Manager gælder det om at komme med på de store favoritter fra runde til runde, for det er naturligvis her muligheden for de særlig store rundevækster gemmer sig.
  2. Brug pengene på dit angrib! Som udgangspunkt bør man have to “kanoner” og altid tilstræbe at have rundens bedste anførervalg – dvs. den i Champions Manager med det største hattrick-potentiale.

Hør podcasten her

Lyt til podcasten og hør mange flere spilleranbefalinger fra Klubhusets Andreas Vidførle-Pedersen og Frederik Ingemann. Du kan høre podcasten her:

Klubhusets anbefalinger

Den billige
Felipe
Atletico Madrid
4.644.000
vs. Club Brügge

Den brasilianske midterforsvarer Lucas Verissimo som vi tidligere anbefalede er i karantæne. I stedet bliver han på fællesholdet erstattet af Atleticos Felipe. Atletico lukker sjældent mål ind på hjemmebane, så det bør være et forholdvis sikkert rent mål.

Den frække
Achraf Hakimi
PSG
4.658.000
vs. Beşiktaş JK

Han er godt nok blandt de mest populære i spillet, men at lægge 4,5 mio på en forsvarsspiller er altid frækt. Hakimi har åbnet Paris-tilværelsen med 1 scoring og 2 assists i Ligue 1. I sidste sæson i Inter blev det til 8 mål og 10 assists og også i sæsonen før i Dortmund nåede Hakimi 10 assists og 5 mål.

"Must have"
Marco Reus
Dortmund
4.500.000
vs. Besiktas

Rutinerede Marco Reus er runde 1’s “must have”. Den billige pris for tyskernes hængende angriber og holdets anden mest målfarlige spiller og holdets mest assisterende spiller. Tidligere har Reus stået som angriber, men er nu placeret som midtbane, hvilket bringer værdien helt i top – særligt når man ser på den overkommelige gruppe.

Klubhusets hold til runde 1

 

Top 3: total vækst
Spillet er slut
1.862.000
1. Harry Kane
Bayern München
10.862.000
1.665.000
2. Kylian Mbappe
Real Madrid
10.665.000
1.508.000
3. Erling Håland
Manchester City
15.508.000
Holdet.dk
Del med dine venner - det giver god manager-karma
2 kommentarer
  • Alen13. september 2021 kl. 13:28

    Kære Frederik og Andreas.

    I ved godt at jeres store anbefaling Lucas Verrismo er ude med karantæne efter han fik rødt kort i den sidste kval kamp?

  • Jon Hansen14. september 2021 kl. 21:15

    Keres Venstre back blev udvist imod psv – så skidt at vælge ham

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *