Coronavirus kan påvirke Premier Manager

9. runde af Premier Manager Forår starter lørdag. Udbruddet af Coronavirus er dog en variabel man bør overveje i managerspillet baseret på Premier League, lyder det fra Klubhuset.

Udbruddet af Coronavirus har allerede lukket ligaerne i Italien, Spanien og senest Danmark. Bolden ruller dog (endnu) fortsat i England forud for 9. runde af Premier Manager. Derfor er Klubhuset i vanlig stil klar med deres optakt til den kommende runde i managerspillet baseret på forårssæsonen i Premier League.

Får Coronavirus betydning?

Leicester kunne torsdag berette om, at tre af holdets spillere er sendt i karantæne efter symptomer på Coronavirus. Danskerklubben spiller første kamp i runden og helt kynisk, kan det potentielt være et kraftigt svækket Leicester-hold, der tager imod Watford. Der er derfor en god idé at holde øje med de tidligere mestres startopstilling, når klokken nærmer sig 13:30 på lørdag. Derudover ulmer uroen om, hvorvidt 9. runde i Premier Manager bliver spillet til ende? Meldingerne går torsdag aften på, at runden vil blive afviklet uforstyrret, men vi har i Danmark set den seneste uge, hvor hurtigt det kan ændre sig. Det får den ene halvdel af Klubhuset til at ytre forbehold mod at satse alt for meget på Wolverhampton og særligt Liverpool, der først skal i aktion henholdvis søndag og mandag.

Usikkerheden betyder som minimum, at man måske skal holde igen med de store transfers.  Ikke mindst fordi der blot er fire kampe i næste runde, hvis den altså afvikles. Hør mere i podcasten.

Rundens tre anbefalinger

Her er et udpluk af ugens anbefalinger til dit managerhold.

Den billige
Christian Fuchs
Leicester
4.083.000
vs. Leicester City

“Leicesters enormt offensive back, Riccardo Pereira, er meldt ude resten af sæsonen. Derfor bør Fuchs være at finde i startopstillingen til rundens første kamp for et forhåbentlig ikke alt for svækket Leicester-hold. Når Fuchs spiller plejer han tilmed at få andel i dødboldene, så han er bestemt spændende” – Frederik Ingemann

Den frække
Stuart Armstrong
Southampton
2.973.000
vs. Norwich

“Southampton er inde i en dårlig stime, men møder nu Norwich, der hjemme tillader mange chancer imod sig. Armstrong sad over senest med hjernerystelse, men er tilbage i træning igen. Med tre mål i seks kampe i Premier Manager Forår er Armstrong et frækt valgt. Særligt når trenden på ham er negativ” – Frederik Ingemann

Kaptajnen
Kevin de Bruyne
Man City
8.600.000
vs. Burnley

“Desto længere, der går, desto større er risikoen for aflysninger. Derfor foretrækker jeg en kaptajn, der skal i aktion lørdag. Kevin de Bruyne meldes klar igen og med to mål og to assists i sine seneste tre kampe fra start, er belgieren et godt bud i hjemmekampen mod Burnley” – Andreas Vidførle-Pedersen.

Du kan høre alle anbefalinger i podcasten her:

Top 3: popularitet
Spilstart om:
0 %
1.
0
0 %
2.
0
0 %
3.
0
Sæt hold

Abonner på podcasten

              

Vil du være opdateret om de mange kommende udsendelser på Klubhuset? Husk at abonnere på podcasten i din foretrukne podcast-app.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *