Da guruen kom til tops

Kenneth Bech vandt VM Håndbold Manager 2017, den seneste håndboldslutrunde for kvinder, og den erfarne manager, som er kendt som ‘håndbold-guruen’ i blandt venner, løfter her sløret for sin taktik.

I alt fik 7.105 hold prygl af holdet “Hajra Fradi” i VM Håndbold Manager 2017.

Bag det interessante holdnavn gemmer sig brugeren Tsartas, og bag ham sidder den 36 årige pædagog Kenneth Bech, som er stor håndboldfan og en særdeles kyndig managerspiller.

Efter i mange år at have hjemført top 100 placeringer i forskellige håndbold-managerspil gik alt op i en højere enhed for Kenneth Bech til Håndbold VM 2017 for kvinder.

“Der er helt klart noget håneret ved at slå vennerne, men jeg har jo hele tiden haft den drøm at gå helt til tops i spillet.” – Kenneth Bech.

Bag sejren lå en konservativ handelstrategi og en billig målmand.

Defensiv taktik sikrede sejren

Kenneth Bech har spillet manager siden 2010

Kenneth fik en god start til Håndbold VM Manager 2017, da hans brasiliansk back Ana Belo lavede 11 mål og tre assist i første kamp. Hajr Fradi lå på 84. pladsen efter første runde.

Efter en suveræn 2. runde lå holdet allerede nr. 2 i den samlede stilling.

Resten af runderne forblev hans hold i nærheden af top 10. Men rent faktisk skiftede Kenneth kun ud imellem tre af runderne.

Til de sidste to runder beholdte han Slovenien’s (lidt billige) målmand, selvom holdet var røget ud, hvilket frigav midler til de store stjerner. 

Se her, hvem Kenneth anbefaler til EM Håndbold Manager 2018

Vennerne begejstret

Inden den sidste runde var Kenneth meget i tvivl om der skulle handles eller ej. Han valgte at beholde truppen og undgå transfer-gebyret til finalen.

Den taktik skulle vise sig succesfuld.

“Det var både sjovt og nervepirrende at se finalen. Selvom jeg havde en god fornemmelse, så sad jeg og regnede på det og kunne se, at der gerne skulle scores en del mål i finalen for at jeg kunne vinde”. – Kenneth Bech.

Det blev der heldigvis.

Finalen endte med en sejr til Frankrig på 23-21 over Norge. Da begge hold scorede over 18 mål og Nora Mørk, som var anfører i sidste runde, scorede 7 gange, var det nok til at sikre sejren og en Guld-pin til håndboldguruen.

“Mine venner har i mange år kaldt mig håndboldguruen, så de synes, at det var sjovt at jeg gik hen og vandt hele spillet. De ved også godt, hvor meget det betyder for mig, så der var flere der ringede og lykønskede mig.” – Kenneth Bech.

Kenneth Bech har med sejren også scoret en plads i Hall of Fame.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *