Tre vindertips fra mesteren

I december løber Håndbold EM over skærmen, og for at du kan få de bedste chancer for at tage sejren i managerspillet har vi lokket tre tips – og et par spilleranbefalinger – ud af den forsvarende mester Kenneth Bech.

Den 36 årige Kenneth Bech, som i blandt venner kaldes håndboldguruen, strøg helt til tops i managerspillet til kvindernes VM i 2017.

Nu er det blevet tid til at prøve kræfter med EM Håndbold Manager 2018 og i den forbindelse løfter han her sløret for tre tips, der kan sikre dig sejren over vennerne – og dermed en rigtig god jul.

Tre tips til EM Håndbold Manager 2018

Sats på 10+ målskytterne

Til hver slutrunde er der enkelte spillere, som bare scorer rigtig, rigtig mange mål (Eks. Nora Mørk med 66 mål og Lois Abbingh med 58 mål til VM 2017). Den type spillere skal man have på sit hold – også selvom de er i den dyre ende. Find ud af hvem der tager straffekast, kommer til mange afslutninger og har en ‘nem’ modstander – og vælg hende som anfører.

Få styr på forsvaret

Nogle nationer spiller med fladt forsvar, og andre står i en mere offensiv udgangsposition. Hvis du skal gøre forskel i en runde, så gælder det om at matche dine skytter med et forsvar, der passer dem. Nationer som spiller med et offensivt 3-2-1 forsvar, gør det sværere for bag-spillerne at komme til skud, men åbner derimod muligheden for at streg- og fløjspillerne kan komme ind og score mange point.

Nyt pointsystem fordrer transfers

I år er der dobbelt så mange point at score i alle kategorierne. Det gør det nemmere at indhente sit transfergebyr ved handler. Hold derfor øje med de gode defensive hold som f.eks. Norge og Frankrig, hvor man med fordel kan skifte deres målmand ind imod lidt dårligere modstandere. Hvis de kan holde sig under 17 mål scoret imod udløser det en bonus på 100.000.

Tre spiller anbefalinger

Der er altid tvivl om en del spillere, og der kan opstå skader og afbud op til EM. Så hold øje med trupperne helt frem til spilstart.

Kenneth Bech fremhæver disse tre spillere – og har en enkelt advarsel til EM Håndbold Managers.

Nadia Offendahl, Danmark

Nadia Offendahl (3.500.000) er lidt en dark horse, men tjek om hun får spilletid i træningskampene, og om hun gør det godt. Hvis hun viser et stabilt niveau, så er hun et billigt alternativ på back-pladsen.

Mireya Gonzalez Alvarez, Spanien

Alvarez (5.000.000) har haft en god sæson for sin Ungarnske klub, og hvis man tror på Spanien i en runde, så kan hun godt gå hen og lave en masse assist – og måske også nok mål til at score en ekstra bonus.

Noemi Hafra, Ungarn

Den unge Hafra (7.000.000) har spillet en god sæson, og med sine kun 19 år, så er hun en af slutrundens rising stars. Prisskiltet er i den dyre ende, men bagspilleren, der blev kåret til sidste slutrundes U19 All Start team, kan meget vel være det værd.

Til sidst opfordrer Kenneth Bech managers til at være forsigtige med en af VM’s helt store overraskelser Lois Abbingh (9.500.000). Hun har generelt ikke haft en særlig prængende sæson, og så er hendes makker på venstre back Estavana Polman er kommet tilbage. Det betyder nok mindre spilletid og færre chancer til Abbingh.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *